Výsledky vyhľadávania
- KARKALÍKOVÁ, Marta - DRDÁK, Milan. The Storage of Liquid Fruit Sweetened with Sorbitol, Fructose and Sacharose and Its Economical Aspects. In Forum Ware : 25 Jahre DGWT. - Bad Hersfeld : Deutsche Gesellschaft für Warenkunde und Technologie, 1996. ISSN 0340-7705, 1996, hf. 24, nr. 1-4, s. 107-111.
- KARKALÍKOVÁ, Marta - DRDÁK, Milan. Factors Influencing Storability of Apples. In Forum Ware. - Bad Hersfeld, 1994. ISSN 0340-7705, 1994, 22, nr. 1-4, s. 82-84.
- DRDÁK, Milan. Technológia rastlinných neúdržných potravín. 1. vyd. Bratislava : Alfa, 1989. 301 s. Edícia potravinárskej literatúry. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
- DRDÁK, Milan. Objektivizácia hodnotenia farby niektorých potravín. 1. vyd. Bratislava : Veda, 1985. 181 s. Poľnohospodárska veda, 1/85. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
- PRÍBELA, Alexander et al. Objektívne metódy na stanovenie farby koreninovej papriky a stanovenie chlorofylu : čiastková správa etapy z odborovej výskumnej úlohy č. 6-0-33/3 : 1.1.1978 - 31.12.1978. Bratislava, 1979. 122 s.