Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 9  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth p0034814^"
  1. ŽILAVÝ, Anton. Analýza štruktúry výroby v podmienkach ŠM štátny podnik, Plavecké Podhradie : záverečná práca postgraduálneho štúdia. Ved. práce Ľudovít Gardian. Bratislava, 1989. 56 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  2. TOKOŠ, Viktorä. Vyhodnotenie koncentrácie a špecializácie v chove dojníc a jej dopad na výsledky JRD Nový život Kopčany : záverečná práca postgraduálneho štúdia. Ved. práce Ľudovít Gardian. Bratislava, 1989. 51 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  3. GARDIAN, Ľudovít. Ekonomika a organizácia spracovania poľnohospodárskych produktov. 1. vyd. Bratislava : VŠE, 1988. 191 s. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  4. GARDIAN, Ľudovít - ŠÚBERTOVÁ, Elena. Vedecko-technický a investičný rozvoj v agrokomplexe. 1. vyd. Bratislava : VŠE, 1988. 208 s. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  5. GARDIAN, Ľudovít et al. Ekonomika a organizácia mechanizovaných služieb v agrokomplexe. 1. vyd. Bratislava : Edičné stredisko VŠE, 1987. 306 s. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  6. GECSE, František. SLOVOSIVO - Semenársky štátny majetok - Somotor do roku 1990 : záverečná práca postgraduálneho štúdia. Ved. práce Ľudovít Gardian. Bratislava, 1987. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  7. GARDIAN, Ľudovít. Inováciami v poľnohospodárstve k ochrane a tvorbe životného prostredia. 1. vyd. Bratislava : Slovenský ústredný výbor SAK ČSSR, 1985. 91 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  8. GARDIAN, Ľudovít - ŠÚBERTOVÁ, Elena. Vedecko-technický a investičný rozvoj v agrokomplexe : cvičenia. Bratislava : VŠE, 1983. 191 s. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  9. GARDIAN, Ľudovít. Vedecko-technický a investičný rozvoj v agrokomplexe. Bratislava : VŠE, 1982. 261 s. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.