Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 43  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0021895^"
  1. NINÁČOVÁ, Katarína. Manažment záujmových skupín vo vybranom podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Lýdia Stankovič. Košice, 2012. 66 s.
    kniha

    kniha

  2. PROKOPIČOVÁ, Jana. Spoločensky zodpovedné podnikanie - nový faktor podnikovej konkurencieschopnosti : bakalárska práca. Školiteľ: Lýdia Stankovič. Košice, 2012. 63 s.
    kniha

    kniha

  3. SČENSNÁ, Mária. Sociálna starostlivosť o zamestnancov vybraného podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Lýdia Stankovič. Košice, 2012. 67 s.
    kniha

    kniha

  4. JAKUBKOVÁ, Ivana. Spoločensky zodpovedné podnikanie na Slovensku : bakalárska práca. Školiteľ: Lýdia Stankovič. Košice, 2012. 55 s.
    kniha

    kniha

  5. MAJERNÍK, Milan et al. Manažment a hodnotenie udržateľnej spotreby, produkcie a zeleného rastu na Slovensku. In Spoločenská zodpovednosť - súčasť environmentálnej a firemnej kultúry : interaktívna konferencia o spoločenskej zodpovednosti organizácií, 10.3.2011, Banská Bystrica. - Banská Bystrica : Fakulta prírodných vied UMB v Banskej Bystrici, 2011. ISBN 978-80-557-0135-6, s. 141-151.
    článok

    článok

  6. ANTALOVÁ, Valéria. Prieskum spoločensky zodpovedného podnikania na Východnom Slovensku : bakalárska práca. Školiteľ: Lýdia Halagová. Košice, 2011. 59 s.
    kniha

    kniha

  7. ŠČERBOVÁ, Martina. Faktory, úrovne a prvky podnikovej kultúry podporujúce dynamický rozvoj podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Lýdia Halagová. Košice, 2011. 48 s.
    kniha

    kniha

  8. ŠTEFANOVOVÁ, Erika. Elementy spoločensky zodpovedného podnikania : bakalárska práca. Školiteľ: Lýdia Halagová. Košice, 2011. 49 s.
    kniha

    kniha

  9. JURČO, Gabriel. Analýza spoločensky zodpovedného podnikania v konkrétnom podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Lýdia Halagová. Košice, 2011. 56 s.
    kniha

    kniha

  10. HUDÁČEK, Pavol. Zmena organizačnej kultúry smerom k učiacej sa organizácii : bakalárska práca. Školiteľ: Lýdia Halagová. Košice, 2011. 52 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.