Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 149  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0000984^"
  1. VIRÁGOVÁ, Scarlett. Rozvoj podnikateľskej etiky vo vybranom podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Peter Jamnický. Bratislava, 2016. 51 s.
    kniha

    kniha

  2. IVANIČ, Jakub. Vplyv štýlu vedenia v pracovnej skupine na výkonnosť zamestnancov : bakalárska práca. Školiteľ: Peter Jamnický. Bratislava, 2016. 58 s.
    kniha

    kniha

  3. HEŠŠOVÁ, Zuzana. Vplyv štýlu vedenia v pracovnej skupine na výkonnosť zamestnancov : bakalárska práca. Školiteľ: Peter Jamnický. Bratislava, 2016. 57 s.
    kniha

    kniha

  4. JAMNICKÝ, Peter. Klastre v kontexte regionálneho rozvoja. In Ekonomika, financie a manažment podniku - rok 2015 : zborník vedeckých prác pri príležitosti 75. výročia založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. ISBN 978-80-225-4280-7, s. [1-11] CD-ROM.
    článok

    článok

  5. DICKÁ, Katarína. Efektívne vedenie zamestnancov vo vybranom podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Peter Jamnický. Bratislava, 2016. 49 s.
    kniha

    kniha

  6. VOZÁROVÁ, Natália. Vplyv štýlu vedenia v pracovnej skupine na výkonnosť zamestnancov : bakalárska práca. Školiteľ: Peter Jamnický. Bratislava, 2016. 50 s.
    kniha

    kniha

  7. JANTOLÁKOVÁ, Denisa. Vplyv štýlu vedenia v pracovnej skupine na výkonnosť zamestnancov : bakalárska práca. Školiteľ: Peter Jamnický. Bratislava, 2016. 58 s.
    kniha

    kniha

  8. SPIŠÁKOVÁ, Petra. Vplyv štýlu vedenia v pracovnej skupine na výkonnosť zamestnancov : bakalárska práca. Školiteľ: Peter Jamnický. Bratislava, 2016. 59 s.
    kniha

    kniha

  9. DZURÁK, Adam. Efektívne vedenie zamestnancov v podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Peter Jamnický. Bratislava, 2016. 54 s.
    kniha

    kniha

  10. MOJTO, Viliam. Outsourcing podnikových činností vo vybranom podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Peter Jamnický. Bratislava, 2016. 43 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.