Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 10  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth p0021319^"
  1. JURČACKOVÁ, Zora. Terminológia : základné zásady, metódy a ich aplikácia. Bratislava : Centrum vedecko-technických informácií SR, 2002. 72 s. ISBN 80-85165-85-6. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  2. STN ISO 11620 (01 0149). Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2000. 60 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  3. STN EN ISO 3166-1 (01 0190). Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2000. 72 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  4. STN ISO 214 (01 0194). Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 1998. 16 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  5. STN ISO 832 (01 0169). 2. vyd. Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 1998. 8 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  6. STN ISO 5963 (01 0173). Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 1997. 12 s. [Počet ex. : 2, z toho voľných 2, prezenčne 0]
  7. JURČACKOVÁ, Zora. Organizácia poznania v dokumentovej komunikácii. 1. vyd. Bratislava : Slovenská technická knižnica - Centrum VTI SR, 1996. 98 s. ISBN 80-85165-61-9. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  8. JURČACKOVÁ, Zora. Spracovanie dokumentov v knižniciach a informačných inštitúciách : Teoretické základy, metódy, postupy a perspektívy. 1. vyd. Bratislava : Slovenská technická knižnica - Centrum VTI SR, 1994. 145 s. ISBN 80-85165-49-X. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  9. JURČACKOVÁ, Zora. Nové prístupy k budovaniu katalógov knižnice. 1. vyd. Bratislava : Slovenská technická knižnica - Centrum VTI SR, 1993. 84 s. ISBN 80-85165-42-2. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  10. JURČACKOVÁ, Zora. Základné metódy identifikácie dokumentov : Tvorba záznamu dokumentu. Budovanie katalógov. 1. vyd. Martin : Matica slov., 1987. 110 s. Metodika a propagácia. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.