Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 6  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth p0033931^"
  1. KRKOŠKOVÁ, Bernadetta. O mlieku tradične aj netradične. In Obchod : Stratégie v obchode a distribúcii. ISSN 1335-2008, 1998, č. 3, s. 22-23.
    kniha

    kniha

  2. KRKOŠKOVÁ, Bernadetta. Mrazené výrobky na trhu potravín. In Obchod : Stratégie v obchode a distribúcii. ISSN 1335-2008, 1998, č. 4, s. 22-23.
    kniha

    kniha

  3. KRKOŠKOVÁ, Bernadetta. Potraviny súčasnosti. 1. vyd. Bratislava : Alfa, 1989. 184 s. Edícia potravinárskej literatúry. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  4. KRKOŠKOVÁ, Bernadetta. Textúra potravín. 1. vyd. Bratislava : Alfa, 1986. 193 s. [Počet ex. : 2, z toho voľných 2, prezenčne 0]
  5. VACOVÁ, Terézia - KRKOŠKOVÁ, Bernadetta. Emulzie v potravinárstve. Bratislava : Alfa, 1984. 165 s. Edícia potravinárskej literatúry. [Počet ex. : 2, z toho voľných 2, prezenčne 0]
  6. KRKOŠKOVÁ, Bernadetta - VACOVÁ, Terézia. Progresívne technológie v mliekarstve. Bratislava : Alfa, 1982. 183 s. Technika a technológia potravinárskeho priemyslu. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.