Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 32  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0013819^"
  1. KUTLIŠ, Ladislav. Úloha a postavenie EÚ vo svetovom hospodárstve : diplomová práca. Škol. Marek Malík. Bratislava, 2010. 74 s.
    kniha

    kniha

  2. PITĽANIČOVÁ, Lívia. Offshore centrá a dopady finančnej krízy : diplomová práca. Škol. Marek Malík. Bratislava, 2010. 88 s.
    kniha

    kniha

  3. TAKÁCSOVÁ, Enikö. Spoločná poľnohospodárska politika EÚ : diplomová práca. Škol. Marek Malík. Bratislava, 2010. 103 s.
    kniha

    kniha

  4. MALÍK, Marek - SILNÁ, Zuzana. Rozhodovacie procesy a presadzovanie národných záujmov v Európskej únii. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2010. 114 s. [7,475 AH]. ISBN 978-80-225-3022-4. [Počet ex. : 10, z toho voľných 6, prezenčne 4]
  5. MALÍK, Marek. Zapojenie Slovenskej republiky do regionálnej politiky EÚ. In Aktuálne výzvy teórie a praxe pre obchod, marketing, služby, cestovný ruch a medzinárodné podnikanie : zborník vedeckých statí vydaný pri príležitosti 70. výročia založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2010. ISBN 978-80-225-3032-3, s. 410-415.
    článok

    článok

  6. ADAMČÍK, Pavol. Pozitíva a negatíva vstupu Slovenskej republiky do eurozóny : diplomová práca. Škol. Marek Malík. Bratislava, 2010. 67 s.
    kniha

    kniha

  7. ŠULAJOVÁ, Radka. Najväčší obchodní partneri Európskej únie : diplomová práca. Škol. Marek Malík. Bratislava, 2010. 98 s.
    kniha

    kniha

  8. BALLON, Pavol. Kandidátske krajiny EÚ a prístupový proces : diplomová práca. Škol. Marek Malík. Bratislava, 2010. 81 s.
    kniha

    kniha

  9. TÉGLÁSSYOVÁ, Lenka. Budúcnosť Európskej únie - smerovanie, výzvy, rozšírenie : diplomová práca. Škol. Marek Malík. Bratislava, 2010. 100 s.
    kniha

    kniha

  10. ĎURAJOVÁ, Alexandra. Turecko ako kandidátska krajina do EÚ : bakalárska práca. Školiteľ: Marek Malík. Bratislava, 2010. 68 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.