Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 8  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0026446^"
  1. MYDLOVÁ, Anna - MÁRIÁSSYOVÁ, Anna. Analýza potravinovej bezpečnosti v Tanzánii. In Geografia : časopis pre základné, stredné a vysoké školy. - Bratislava : Ing. Eva Jankovičová - EPL, 2014. ISSN 1335-9258, 2014, roč. 22, č. 2, s. 60-66.
    článok

    článok

  2. MYDLOVÁ, Anna. Prístup k štúdiu potravinovej bezpečnosti v regióne. In Geografia : časopis pre základné, stredné a vysoké školy. - Bratislava : Ing. Eva Jankovičová - EPL, 2014. ISSN 1335-9258, 2014, roč. 22, č. 1, s. 26-29.
    článok

    článok

  3. MYDLOVÁ, Anna. Vybrané aspekty potravinovej politiky v Európskej únii a na Slovensku. In Geografia : časopis pre základné, stredné a vysoké školy. - Bratislava : Ing. Eva Jankovičová - EPL, 2013. ISSN 1335-9258, 2013, roč. 21, č. 2, s. 54-56.
    článok

    článok

  4. MYDLOVÁ, Anna. Honduras - tropická rozvojová krajina. In Geografia : časopis pre základné, stredné a vysoké školy. - Bratislava : Ing. Eva Jankovičová - EPL, 2013. ISSN 1335-9258, 2013, roč. 21, č. 1, s. 4-9.
    článok

    článok

  5. MYDLOVÁ, Anna. Hlad v Afrike. In Geografia : časopis pre základné, stredné a vysoké školy. - Bratislava : Ing. Eva Jankovičová - EPL, 2012. ISSN 1335-9258, 2012, roč. 20, č. 4, s. 112-115.
    článok

    článok

  6. MYDLOVÁ, Anna. Omsk mesto na Sibíri. In Geografia : časopis pre základné, stredné a vysoké školy. - Bratislava : Ing. Eva Jankovičová - EPL, 2012. ISSN 1335-9258, 2012, roč. 20, č. 1, s.
    článok

    článok

  7. MYDLOVÁ, Anna. Geografia veľtržníctva a výstavníctva. In Geografia : časopis pre základné, stredné a vysoké školy. - Bratislava : Geo-servis, 2008. ISSN 1335-9258, 2008, roč. 16, č. 3, s. 114-121.
    článok

    článok

  8. MYDLOVÁ, Anna. Geografia veľtržníctva a výstavníctva II : Incheba Bratislava. In Geografia : časopis pre základné, stredné a vysoké školy. - Bratislava : Geo-servis, 2008. ISSN 1335-9258, 2008, roč. 16, č. 4, s. 158-165.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.