Výsledky vyhľadávania
- GÖRNER, Fridrich - ONDREJKA, Ján. Systémový prístup ku kontrole hygienickej kvality poživatín. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406, január-marec 2000, roč. 45, č. 1, s. 7-9.
- ONDREJKA, Ján - GÖRNER, Fridrich. HACCP - systémový prístup ku kvalite poživatín. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406, 2000, roč. 45, č. 2, s. 27-28.
- ONDREJKA, Ján. Systém povinnej kontroly požívatín. In Výživa a zdravie, 1995, roč. 40, č. 11, s. 229-230.
- ONDREJKA, Ján. Hygienické zabezpečenie výroby a predaja požívatín. In Výživa a zdravie, 1995, roč. 40, č. 9, s. 177-179.
- ONDREJKA, Ján. Súčasný a predpokladaný vývoj legislatívy v oblasti hygieny výživy. In Výživa a zdravie, 1995, roč. 40, č. 8, s. 164-166.
- ONDREJKA, Ján - KAJABA, Igor. Vývoj výživy obyvateľstva SR. In Výživa a zdravie, 1995, roč. 40, č. 7, s. 130-132.