Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 43  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0031886^"
  1. MACHALOVÁ, Dominika. Komparácia a voľba sústavy jednoduchého alebo podvojného účtovníctva : bakalárska práca. Školiteľ: Lukáš Rybka. Bratislava, 2014. 36 s.
    kniha

    kniha

  2. HANZLÍKOVÁ, Patrícia. Účtovná politika podnikov v oblasti vlastného imania : bakalárska práca. Školiteľ: Lukáš Rybka. Bratislava, 2014. 37 s.
    kniha

    kniha

  3. PAGÁČOVÁ, Lenka. Súvaha ako zdroj informácií pri posudzovaní finančnej situácie podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Lukáš Rybka. Bratislava, 2014. 45 s.
    kniha

    kniha

  4. OSVALD, Jozef. Vplyv výsledkovej politiky na prezentáciu finančnej výkonnosti podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Lukáš Rybka. Bratislava, 2014. 39 s.
    kniha

    kniha

  5. GAJDOŠÍKOVÁ, Martina. Účtovná politika podnikov v oblasti zásob : bakalárska práca. Školiteľ: Lukáš Rybka. Bratislava, 2014. 43 s.
    kniha

    kniha

  6. MIHÁLOVÁ, Juliana. Využitie metodických prostriedkov pri zabezpečovaní funkcií a dosahovaní cieľa účtovníctva : bakalárska práca. Školiteľ: Lukáš Rybka. Bratislava, 2014. 41 s.
    kniha

    kniha

  7. HAJDÚŠKOVÁ, Mária. Postavenie, úlohy a možnosti účtovníctva v riadení podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Lukáš Rybka. Bratislava, 2014. 41 s.
    kniha

    kniha

  8. TANCÍKOVÁ, Júlia. Analýza elementárnych metód finančnej analýzy pri hodnotení finančnej situácie podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Lukáš Rybka. Bratislava, 2014. 44 s.
    kniha

    kniha

  9. MATUSKÝ, Tomáš. Analýza oceňovacích veličín a ich vplyvu na účtovnú hodnotu majetku : bakalárska práca. Školiteľ: Lukáš Rybka. Bratislava, 2014. 39 s.
    kniha

    kniha

  10. RYBKA, Lukáš. Behaviorálne aspekty účtovníctva ako zdroja informácií pre rozhodovanie : dizertačná práca. Školiteľ: Miloš Tumpach. Bratislava, 2014. 100 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.