Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 15  
Vaša otázka: Vydavateľ = "Science Research Associates"
  1. EDGAR, Stacey L. Advanced Problem Solving with FORTRAN 77 : Including a Preview of FORTRAN 8x. 1. ed. Chicago : Science Research Associates, 1989. 445 s. ISBN 0-574-18735-9. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  2. MACLEOD, Raymond. Decision Support Software for the IBM Personal Computer : dBASE III Plus, Lotus, WordPerfect. 1. ed. Chicago : Science Research Associates, 1988. 425 s. ISBN 0-574-18695-6. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  3. HEYNE, Paul. Microeconomics. Chicago : Science Research Associates (SRA), 1988. 411 s. ISBN 0-574-19485-1. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  4. ELLZEY, Roy S. Computer System Software : The Programmer/Machine Interface. 1. ed. Chicago : Science Research Associates, 1987. 292 s. ISBN 0-574-21965-X. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  5. BAGOZZI, Richard P. Principles of marketing management. Chicago : SRA, 1986. 730 s. ISBN 0-574-19335-9. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  6. SCHMENNER, Roger W. Plant Tours in Production-Operations Management. 3. ed. Chicago : SRA, 1986. 172 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  7. BOSWORTH, Bruce - NAGEL, Harry L. Programming in BASIC for Business. 3. ed. Chicago : Science Research Associates, 1985. 404 s. ISBN 0-574-21745-2. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  8. BOHL, Marilyn. Information Processing : Study Guide. 4. ed. Chicago : Science Research Associates, 1984. 158 s. ISBN 0-574-21447-X. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  9. BOHL, Marilyn. Information Processing : Instructor's Guide. 4. ed. Chicago : Science Research Associates, 1984. 218 s. ISBN 0-574-21446-1. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  10. BOHL, Marilyn. Information Processing. 4. ed. Chicago : Science Research Associates, 1984. 558 s. ISBN 0-574-21445-3. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.