Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 2  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0046690^"
  1. SIVÁ, Radoslava. Zdravotné výhody ako kľúčový faktor kvality potravín : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2014. 89 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1.4 MBverejne dostupné
    kniha

    kniha

  2. SIVÁ, Radoslava. Logistické informačné systémy ako časový faktor konkurencieschopnosti : bakalárska práca. Školiteľ: Lucia Furdová. Bratislava, 2012. 43 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce555.3 KBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.