Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 148  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth p0048784^"
  1. GRZNÁROVÁ, Soňa. Racionalizácia gastronomickej prevádzky denný bar : bakalárska práca. Školiteľ: Roman Staňo. Bratislava, 2021. 37 s.
    kniha

    kniha

  2. VIZINOVÁ, Klaudia. Racionalizácia gastronomickej prevádzky aperitív bar : bakalárska práca. Školiteľ: Roman Staňo. Bratislava, 2021. 48 s.
    kniha

    kniha

  3. HOMOLOVÁ, Alexandra. Racionalizácia gastronomickej prevádzky grill bar : bakalárska práca. Školiteľ: Roman Staňo. Bratislava, 2021. 50 s.
    kniha

    kniha

  4. HORVÁTHOVÁ, Nikola. Možnosti rozvoja gastroturizmu na Slovensku : diplomová práca. Školiteľ: Roman Staňo. Bratislava, 2021. 60 s.
    kniha

    kniha

  5. BENEDIK, Adam. Racionalizácia gastronomickej prevádzky pizzeria : bakalárska práca. Školiteľ: Roman Staňo. Bratislava, 2021. 38 s.
    kniha

    kniha

  6. DESTEFANIS, Nataly. Racionalizácia gastronomickej prevádzky snack bar : bakalárska práca. Školiteľ: Roman Staňo. Bratislava, 2021. 45 s.
    kniha

    kniha

  7. ČECHOVÁ, Patrícia. Súčasné trendy v agroturizme a jeho využitie na Slovensku : bakalárska práca. Školiteľ: Roman Staňo. Bratislava, 2020. 53 s.
    kniha

    kniha

  8. GREŇOVÁ, Lucia. Produkt cestovného ruchu pre segment klientely do 65 rokov : diplomová práca. Školiteľ: Roman Staňo. Bratislava, 2020. 71 s.
    kniha

    kniha

  9. CZIBOROVÁ, Barbora. Revitalizácia stravovacieho zariadenia : bakalárska práca. Školiteľ: Roman Staňo. Bratislava, 2020. 44 s.
    kniha

    kniha

  10. KAŠIČKOVÁ, Kristína. Produkt cestovného ruchu pre slovenských klientov : bakalárska práca. Školiteľ: Roman Staňo. Bratislava, 2020. 45 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.