Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 6  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth p0012179^"
  1. STARUCH, Ladislav - STRMISKA, František. Využitie štartovacích kultúr v mäsovom priemysle. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2001. ISSN 0042-9406, 2001, roč. 46, č. 1, s. 17-19.
    článok

    článok

  2. STRMISKA, František. Poslanie a činnosť Slovenskej spoločnosti pre výživu. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406, 2000, roč. 45, č. 2, s. 25-26.
    článok

    článok

  3. REPKA, Ján et al. Tovaroznalectvo : kvalita produkcie a produktov. 2. preprac. vyd. Bratislava : Edičné stredisko EU, 1994. 246 s. ISBN 80-225-0511-0. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  4. STRMISKA, František - KAJABA, Igor. Súčasné trendy vo výžive obyvateľstva a potravinárska výroba. In Výživa a zdravie, 1994, roč. 39, č. 1-2, s. 2-4.
    článok

    článok

  5. STRMISKA, František - BOROVSKÁ, E. Ôsme rokovanie troch krajín o výžive v Berlíne. In Výživa a zdravie, 1993, roč. 38, č. 1, s. 11.
    článok

    článok

  6. REPKA, Ján et al. Tovaroznalectvo : kvalita produkcie a produktov. Bratislava : Edičné stredisko Vysokej školy ekonomickej, 1992. 420 s. ISBN 80-225-0347-9. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.