Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 6  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0004390 xpca^"
  1. SZARKOVÁ, Miroslava et al. Personálny marketing a personálny manažment : (vybrané problémy). Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2010. 200 s. [12,756 AH]. ISBN 978-80-225-3049-1. [Počet ex. : 11, z toho voľných 8, prezenčne 2]
  2. GAŽOVÁ ADAMKOVÁ, Hana - SZARKOVÁ, Miroslava - VOLÁR, Jozef. Organizačné správanie v podniku. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2010. 226 s. [14,633 AH]. ISBN 978-80-225-2956-3. [Počet ex. : 9, z toho voľných 4, prezenčne 4]
  3. SZARKOVÁ, Miroslava et al. Metodologické východiská výberu komunikačných nástrojov v podnikateľských aktivitách malých a stredných podnikov v SR v podmienkach interkultúrneho trhu EÚ. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2009. 240 s. VEGA 1/4592/07. ISBN 978-80-225-2791-0. 1/4592/07, VEGA, Systémy a procesy strategického manažmentu. [Počet ex. : 6, z toho voľných 2, prezenčne 4]
  4. SZARKOVÁ, Miroslava - VOLÁR, Jozef - JURIKOVÁ, Benita. Komunikácia v marketingu. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2005. 164 s. ISBN 80-225-2097-7. [Počet ex. : 9, z toho voľných 6, prezenčne 3]
  5. VOLÁR, Jozef. Kvalita služieb v bankovníctve ako konkurenčná výhoda. In Obchodné podnikanie a marketing v novom európskom hospodárskom priestore : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie pri príležitosti 35. výročia vzniku Obchodnej fakulty konanej pod záštitou podpredsedu vlády SR Ivana Mikloša. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2004. ISBN 80-225-1904-9, s. 634-638.
    článok

    článok

  6. VOLÁR, Jozef. Význam kvality služieb v sektore bankovníctva. In Ekonomika, financie a manažment podniku - rok 2003 : zborník príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie Fakulty podnikového manažmentu EU v Bratislave pri príležitosti 50. výročia jej založenia. - Bratislava : Fakulta podnikového manažmentu EU, 2003. ISBN 80-225-1759-3, s. 418-421.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.