Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 91  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0013046 xknid^"
  1. HAULÍK, Richard. Výsledok hospodárenia a jeho vplyv na finančnú štruktúru podnikateľského subjektu : bakalárska práca. Školiteľ: Jakub Kintler. Bratislava, 2023. 43 s.
    kniha

    kniha

  2. BAGAEVA, Líza. Hodnotenie stratégie marketingovej komunikácie podniku : diplomová práca. Školiteľ: Jakub Kintler. Bratislava, 2023. 65 s.
    kniha

    kniha

  3. TOPORCEROVÁ, Stanislava. Kvantifikácia hodnoty vybraného podniku služieb cestovného ruchu pri zohľadnení protipandemických opatrení Vlády SR : diplomová práca. Školiteľ: Jakub Kintler. Bratislava, 2023. 89 s.
    kniha

    kniha

  4. KOLLARČÍK, Marko. Stanovenie hodnoty vybranej zložky majetku podniku : diplomová práca. Školiteľ: Jakub Kintler. Bratislava, 2022. 71 s.
    kniha

    kniha

  5. ŠVANCARA, Miroslav. Identifikácia výhod a nevýhod aplikácie rôznych metód stanovenia hodnoty podniku : diplomová práca. Školiteľ: Jakub Kintler. Bratislava, 2022. 65 s.
    kniha

    kniha

  6. VALENTKO, Erik. Stanovenie hodnoty intelektuálneho kapitálu vybraného podniku : diplomová práca. Školiteľ: Jakub Kintler. Bratislava, 2022. 70 s.
    kniha

    kniha

  7. IVANOVA, Maria-Magdalena. Business Plan for Service Oriented Company in the Field of Gastro-industry : diplomová práca. Školiteľ: Jakub Kintler. Bratislava, 2021. 74 s.
    kniha

    kniha

  8. VRABLECOVÁ, Izabela. Nové trendy v stanovení hodnoty ľudského kapitálu podniku : diplomová práca. Školiteľ: Jakub Kintler. Bratislava, 2021. 54 s.
    kniha

    kniha

  9. MORAVČÍK, Nicol. Faktory ovplyvňujúce dopyt a ponuku vybraného produktu : bakalárska práca. Školiteľ: Jakub Kintler. Bratislava, 2021. 47 s.
    kniha

    kniha

  10. STOVÍČEK, Filip. Inovatívny prístup predaja produkcie kreatívneho priemyslu : diplomová práca. Školiteľ: Jakub Kintler. Bratislava, 2021. 65 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.