Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 114  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0020042 xknid^"
  1. ČONGVOVÁ, Anna. Ekoinovácie ako významný faktor udržateľnosti MSP v SR : diplomová práca. Školiteľ: Sylvia Bukovová. Bratislava, 2023. 84 s.
    kniha

    kniha

  2. HORVÁTHOVÁ, Dóra. Hodnotenie stratégie marketingovej komunikácie podniku : diplomová práca. Školiteľ: Sylvia Bukovová. Bratislava, 2023. 78 s.
    kniha

    kniha

  3. PALKECHOVÁ, Emília. Špecifiká financovania neziskových organizácií v SR : bakalárska práca. Školiteľ: Sylvia Bukovová. Bratislava, 2023. 44 s.
    kniha

    kniha

  4. VÖRÖSOVÁ, Lívia. Aplikácia princípov udržateľnosti v činnosti MSP v SR : diplomová práca. Školiteľ: Sylvia Bukovová. Bratislava, 2023. 94 s.
    kniha

    kniha

  5. VRAŇANOVÁ, Martina. Ekonomické aspekty založenia a vzniku podniku fyzických osôb : bakalárska práca. Školiteľ: Sylvia Bukovová. Bratislava, 2022. 77 s.
    kniha

    kniha

  6. MAĎAROVÁ, Veronika. Vplyv uplatňovania princípov spoločenskej zodpovednosti podnikov v podnikovej praxi na hospodárenie podniku : diplomová práca. Školiteľ: Sylvia Bukovová. Bratislava, 2022. 72 s.
    kniha

    kniha

  7. RUSNÁKOVÁ, Kristína. Hodnotenie vplyvu štátnej pomoci v období pandémie na ekonomickú situáciu malých a stredných podnikov : diplomová práca. Školiteľ: Sylvia Bukovová. Bratislava, 2022. 90 s.
    kniha

    kniha

  8. MORDAVSKÁ, Miroslava. Špecifiká podnikania neziskových organizácií v SR : bakalárska práca. Školiteľ: Sylvia Bukovová. Bratislava, 2022. 58 s.
    kniha

    kniha

  9. FEKONJOVÁ, Monika. Hodnotenie vývoja zamestnanosti v malých a stredných podnikoch v SR : diplomová práca. Školiteľ: Sylvia Bukovová. Bratislava, 2022. 74 s.
    kniha

    kniha

  10. FORGÁČ, Erich. Systém odmeňovania zamestnancov v malých a stredných podnikoch : bakalárska práca. Školiteľ: Sylvia Bukovová. Bratislava, 2022. 65 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.