Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 22  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0024305 xknid^"
  1. KOVÁČOVÁ, Ivana. Oceňovanie majetku účtovnej jednotky reálnou hodnotou : bakalárska práca. Školiteľ: Stanislava Husárová. Bratislava, 2011. 35 s.
    kniha

    kniha

  2. KRIŠTOFIK, Juraj. Analýza prístupov pri predchádzaní a odhaľovaní manipulácie s účtovnou závierkou : bakalárska práca. Školiteľ: Stanislava Husárová. Bratislava, 2011. 42 s.
    kniha

    kniha

  3. SZÓRÁDOVÁ, Katarína. Charakteristika bilančných podvodov : bakalárska práca. Školiteľ: Stanislava Husárová. Bratislava, 2011. 41 s.
    kniha

    kniha

  4. MESÁROŠOVÁ, Andrea. Činitele ovplyvňujúce bilančnú politiku účtovnej jednotky : bakalárska práca. Školiteľ: Stanislava Husárová. Bratislava, 2011. 42 s.
    kniha

    kniha

  5. MOLNÁROVÁ, Dorota. Kreatívne postupy pri vedení účtovníctva a vykazovaní skutočností v oblasti výnosov : bakalárska práca. Školiteľ: Stanislava Husárová. Bratislava, 2011. 44 s.
    kniha

    kniha

  6. BÚRYOVÁ, Martina. Tvorivé postupy pri vedení účtovníctva a vykazovaní skutočností v oblasti nákladov : bakalárska práca. Školiteľ: Stanislava Husárová. Bratislava, 2011. 42 s.
    kniha

    kniha

  7. UJLACKÝ, Miroslav. Identifikácia postupov pri forenznom vyšetrovaní podvodu : bakalárska práca. Školiteľ: Stanislava Husárová. Bratislava, 2011. 43 s.
    kniha

    kniha

  8. MICHALČÍKOVÁ, Jana. Účtovná závierka ako zdroj informácií pri detekcií bilančných podvodov : bakalárska práca. Školiteľ: Stanislava Husárová. Bratislava, 2011. 42 s.
    kniha

    kniha

  9. BAHNOVÁ, Zuzana. Mechanizmy páchania podvodov v účtovníctve : bakalárska práca. Školiteľ: Stanislava Husárová. Bratislava, 2011. 39 s.
    kniha

    kniha

  10. TURBEKOVÁ, Zuzana. Alternatívne možnosti účtovania, oceňovania a vykazovania podľa IFRS v oblasti nákladov : bakalárska práca. Školiteľ: Stanislava Husárová. Bratislava, 2011. 46 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.