Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 13  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth 0046063 xknid^"
  1. SARANGO, David Sebastian. Súčasné hospodárske vzťahy medzi MERCOSURom a Európskou úniou a ich budúca perspektíva : bakalárska práca. Školiteľ: Bianka Bittmannová. Bratislava, 2017. 39 s.
    kniha

    kniha

  2. BEŇOVÁ, Zuzana. Humanitárna pomoc po vybraných vojenských konfliktoch (prípadová štúdia Sudán) : bakalárska práca. Školiteľ: Bianka Bittmannová. Bratislava, 2017. 52 s.
    kniha

    kniha

  3. BOBČÍKOVÁ, Lucia. Súčasné vzťahy medzi Európskou úniou a Ruskou federáciou v kontexte európskej energetickej bezpečnosti : bakalárska práca. Školiteľ: Bianka Bittmannová. Bratislava, 2017. 55 s.
    kniha

    kniha

  4. KUCHAROVIC, Pavol. Regionálne dôsledky liberalizácie v kontexte transatlantických vzťahov : bakalárska práca. Školiteľ: Bianka Bittmannová. Bratislava, 2017. 56 s.
    kniha

    kniha

  5. SADLÁK, Denis. Ekonomika Nemecka a jej reakcia na krízu : bakalárska práca. Školiteľ: Bianka Bittmannová. Bratislava, 2016. 62 s.
    kniha

    kniha

  6. VASIĽOVÁ, Kristína. Krízový hospodársky vývoj Grécka : bakalárska práca. Školiteľ: Bianka Bittmannová. Bratislava, 2016. 49 s.
    kniha

    kniha

  7. PIZUROVÁ, Lucia. Význam baskického regiónu pre ekonomiku Španielska : bakalárska práca. Školiteľ: Bianka Bittmannová. Bratislava, 2016. 52 s.
    kniha

    kniha

  8. PIVOLUSKOVÁ, Erika. Netarifné opatrenia EÚ pri obchodovaní s tretími krajinami : bakalárska práca. Školiteľ: Bianka Bittmannová. Bratislava, 2015. 53 s.
    kniha

    kniha

  9. HLAVAČKA, Matej. Pozície a perspektívy ESOP vo svetovej ekonomike a medzinárodných vzťahoch : bakalárska práca. Školiteľ: Bianka Bittmannová. Bratislava, 2015. 43 s.
    kniha

    kniha

  10. JAKUBJAKOVÁ, Paulína. Vzťahy EÚ a vybraných štátov stredomorského regiónu : bakalárska práca. Školiteľ: Bianka Bittmannová. Bratislava, 2015. 60 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.