Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 31  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0000267 xkni^"
  1. ROBERTSON, Gordon L. Food packaging : principles and practice. 3rd ed. Boca Raton : CRC Press, 2013. xxix, 703 s. ISBN 978-1-4398-6241-4. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  2. Current trends in commodity science : packaging. Editor Ryszard Cierpiszewski. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, 2011. 125 s. Zeszyty naukowe, 186. ISBN 978-83-7417-594-4. ISSN 1689-7374. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  3. JANECH, Juraj. Informačná funkcia obalov ako súčasť marketingového komunikačného mixu : dizertačná práca. Škol. Alica Lacková. Bratislava, 2009. 169 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  4. KAJÁNKOVÁ, Katarína. Ekonomické a ekologické aspekty balenia tovaru : dizertačná práca. Škol. Igor Kačeňák. Bratislava, 2008. 148 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  5. Innowacyjnosc w opakowalnictwie. Poznan : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu, 2007. 109 s. Zeszyty naukowe, 93. ISBN 978-83-7417-257-8. ISSN 1641-2168. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  6. GAŠPARÍKOVÁ, Božena - GALLOVIČ, Peter. Komentár k zákonu o obaloch s vykonávacími a súvisiacimi predpismi. Bratislava : EPOS, 2003. 447 s. ISBN 80-8057-541-X. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  7. KAČEŇÁK, Igor. Environmentálne aspekty balenia tovaru. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2002. 164 s. ISBN 80-225-1531-0. [Počet ex. : 3, z toho voľných 1, prezenčne 1]
  8. KAČEŇÁK, Igor. Základy balenia potravín. Bratislava : ARM 333, 2001. 198 s. ISBN 80-967945-6-6. [Počet ex. : 3, z toho voľných 1, prezenčne 2]
  9. DZUROVÁ, Mária. Obal ako logistická jednotka : dizertačná práca. Škol. Kristína Viestová. Bratislava, 1998. 147 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  10. DZUROVÁ, Mária. Obal a balenie ako súčasť logistiky. Bratislava : EUROUNION, 1997. 144 s. Ekonomické a právne minimum podnikateľa. ISBN 80-85568-80-2. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.