Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 46  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0001261 xkni^"
  1. Chránime tradičné špeciality : tipy a recepty. 1. vydanie. [Bratislava] : Zum Zum production, 2023. 47 s. ISBN 978-92-68-04192-5. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  2. DUBCOVÁ, Gabriela. Integrating and Systematizing the Results of Scientific Research Activities in the Field of Consumer Protection, with a Primary Focus on Food Security, in Order to Model Adequate Consumer Behaviour : Research Papers. no. II. Reviewers: Petr Suchánek, Grisáková Norika. 1st Edition. Brno : Masaryk University Press, 2020. 87 s. KEGA 002EU-4/2019. ISBN 978-80-210-9756-8. 002EU-4/2019, KEGA, Integrácia a systematizácia výsledkov vedeckovýskumnej činnosti v oblasti ochrany spotrebiteľa, s primárnou orientáciou na potravinovú bezpečnosť, za účelom modelovania adekvátneho spotrebiteľského správania.
  3. KEREKRÉTY, Jozef. STN EN ISO 22000. Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2019. 44 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  4. BIELEKOVÁ, Eva et al. Potravinová bezpečnosť a diverzita stravy v tranzitívnych krajinách. Recenzenti: Jozef Gálik, Marián Tóth. 1. vydanie. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2019. 64 s. [4,64 AH]. VEGA 1/0928/17, APVV-16-0321. ISBN 978-80-552-2126-7.
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  5. DUBCOVÁ, Gabriela. Integrating and Systematizing the Results of Scientific Research Activities in the Field of Consumer Protection, with a Primary Focus on Food Security, in Order to Model Adequate Consumer Behaviour : Research Papers. no. I. Reviewers: Petr Suchánek, Miroslav Tóth. 1st Edition. Brno : Masaryk University Press, 2019. CD-ROM 74 s. KEGA 002EU-4/2019. ISBN 978-80-210-9500-7. 002EU-4/2019, KEGA, Integrácia a systematizácia výsledkov vedeckovýskumnej činnosti v oblasti ochrany spotrebiteľa, s primárnou orientáciou na potravinovú bezpečnosť, za účelom modelovania adekvátneho spotrebiteľského správania. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  6. SEPIKE 2018: Social Educational Project of Improving Knowledge in Economics: Innovations in the Modern World : A Collection of Articles and Works by International Scientists, Professors, Teachers, Doctoral and PhD Students, Frankfurt, Poitiers, Los Angeles, den 31.10.2018 (Monograph SEPIKE). Reviewers: Andrzej Gałkowski, Krasimir Spirov, Ihor Halytsia. 1st Edition. Frankfurt : Association 1901 SEPIKE, 2018. online 223 s. ISBN 9783-7481-8504-8.
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  7. Marketing and Market Facing Product and Technological Innovations : Monograph. Reviewers: Marek Roszak ... [et al.]. 1st Edition. Częstochowa : Oficyna Wydawnicza Stowarzyszenia Menedżerów Jakości i Produkcji, 2018. 179 s. ISBN 978-83-63978-75-4. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  8. International Scientific Days 2018. International Conference. International Scientific Days 2018 : Towards Productive, Sustainable and Resilient Global Agriculture and Food Systems : Conference Proceedings, May 16-17, 2018 Nitra, Slovak Republic. Reviewers: Alena Andrejovská, David Babayan ... [et al.]. Praha : Wolters Kluwer, 2018. online 2737 s. VEGA 1/0502/17, APVV – 16-0244, KEGA 038SPU-4/2016. ISBN 978-80-7598-180-6.
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  9. Metting Policy Challenges for a Sustainable Bioeconomy. Paris : OECD, 2018. 195 s. Dostupné na : <https://www.oecd-ilibrary.org/science-and-technology/policy-challenges-facing-a-sustainable-bioeconomy_9789264292345-en> ISBN 978-92-64-29233-8. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  10. Enterprise and Human Resource Management as Areas of Innovations : Monograph. Edited by Anna Cierniak-Emerych, Szymon Dziuba, Agata Pietroń-Pyszczek, Andrzej Bodak. 1st Edition. Częstochowa : Oficyna Wydawnicza Stowarzyszenia Menedżerów Jakości i Produkcji, 2018. 166 s. ISBN 978-83-63978-74-7. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.