Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 14  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0003248 xpca^"
  1. TÓTH, Miroslav - TÓTHOVÁ, Alena. Spotreba a produkcia mäsa v kontexte potravinovej sebestačnosti Slovenskej republiky. In Ekonomika a manažment : vedecký časopis Fakulty podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Fakulta podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2019. ISSN 2454-1028, 2019, roč. 16, č. Mimoriadne vydanie, s. 27-46 online. KEGA 002EU-4/2019.
    článok

    článok

  2. DONOVALOVÁ, Alena. Liptovská saláma / Liptovský salám. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : špecifikácie výrobkov. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 1-4 [3,43 NS] online. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok

  3. DONOVALOVÁ, Alena. Lovecký salám alebo Lovecká saláma. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : špecifikácie výrobkov. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 1-4 [3,19 NS] online. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok

  4. DONOVALOVÁ, Alena. Spišské párky. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : špecifikácie výrobkov. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 1-5 [5,25 NS] online. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok

  5. DONOVALOVÁ, Alena. Špekáčky. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : špecifikácie výrobkov. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 1-5 [5,05 NS] online. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok

  6. TÓTH, Miroslav. Vývoj chovu hovädzieho dobytka na Slovensku v rokoch 1997 až 2013. In Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov IV. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. ISBN 978-80-225-3958-6, s. 96-103. VEGA 1/0026/12. 1/0026/12, VEGA, Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov SR.
    článok

    článok

  7. RANETA, Leonid - KUNYCHKA, Mykhaylo. Spotreba potravín v SR pred a po vstupe do EÚ. In Desať rokov členstva Slovenskej republiky v Európskej únii : ekonomické, politické a právne aspekty : zborník vedeckých prác. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. ISBN 978-80-225-3979-1, s. 115-122 CD-ROM.
    článok

    článok

  8. LIESKOVSKÁ, Vanda - MEGYESIOVÁ, Silvia - BILOHUŠČINOVÁ, Denisa. Spotreba vybraných druhov potravín. In International collection of scientific work on the occasion of 60th anniversary of university education at Faculty of Business Economy with seat in Košice of University of Economics in Bratislava : medzinárodný zborník vedeckých prác. - Slaný : MELANDRIUM, 2012. ISBN 978-80-86175-80-5, [S. 1-16]. VEGA 1/0906/11.
    článok

    článok

  9. TRŠŤANSKÁ, Alena. Konkurencieschopnosť potravinárskeho priemyslu SR v súčasnom podnikateľskom prostredí. In Podnikanie a konkurencieschopnosť firiem : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie. - Bratislava : Katedra podnikovohospodárska FPM EU, 2008. ISBN 978-80-225-2552-7, s. 370-373.
    článok

    článok

  10. LACEK, Dušan - OBEDOVÁ, Martina. Vývoj cien na trhu agrokomodít a ich dopad na rozvojové krajiny. In Česká republika a Slovensko v mezinárodním obchodě a podnikání : nové trendy v mezinárodním podnikání. - Praha : Vysoká škola ekonomická v Praze. Nakladatelství Oeconomica, 2008. ISBN 978-80-245-1372-0, s. 254-259.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.