Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 2  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0003509 xkni^"
  1. IŽÁKOVÁ, Viera. Analýza faktorov ovplyvňujúcich konkurencieschopnosť v mliekarenskom, mäsovom a mlynskom priemysle na Slovensku. Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2002. 65 s. Štúdia, č. 66/2002. ISBN 80-8058-259-9. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  2. HANNEMAN, L.J. Patisserie. 2. ed. Oxford : Butterworth-Heineman, 1993. 334 s. ISBN 0-7506-0430-1. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.