Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 20  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0005479 xkni^"
  1. KODERA, Jan. Měnová analýza. 2. uprav. vyd. Praha : ASPI Wolters Kluwer, 2007. 250 s. ISBN 978-80-7357-298-3. [Počet ex. : 2, z toho voľných 0, prezenčne 2]
  2. HORNIAKOVÁ, Ľubica - KRÁLIK, Jozef. Základy verejných financií : učebnica. Bratislava : Akadémia policajného zboru v Bratislave, 2005. 310 s. ISBN 80-8054-371-2. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  3. SOBEK, Otto. Menová teória a politika. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2003. 183 s. ISBN 80-225-1618-X. [Počet ex. : 20, z toho voľných 18, prezenčne 1]
  4. DAŇHEL, Jaroslav. Kapitoly z pojistné teorie. Praha : VŠE, Nakladatelství Oeconomica, 2002. 139 s. ISBN 80-245-0306-9. [Počet ex. : 21, z toho voľných 19, prezenčne 2]
  5. JEŽEK, Tomáš. Peníze a trh. Praha : Portál, 2002. 148 s. ISBN 80-7178-685-3. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  6. HLAVATÁ, Irena. Menová teória a politika. Bratislava : Vydavateľstvo Financie a bankovníctvo, 1999. 273 s. ISBN 80-968165-0-0. [Počet ex. : 2, z toho voľných 2, prezenčne 0]
  7. ALBEROLA, Enrique. Global equilibrium exchange rates : euro, dolar, "ins", "outs", and other major currencies in a panel cointegration framework. Washington : International Monetary Fund, 1999. 43 s. IMF Working Paper, WP/99/175. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  8. SOBEK, Otto. Menová teória a politika. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 1999. 125 s. ISBN 80-225-1087-4. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  9. RICCI, Luca Antonio. Uncertainty, flexible exchange rates, and agglomeration. Washington : International Monetary Fund, 1998. 34 s. IMF Working Paper, WP/98/9. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  10. RICCI, Luca Antonio. Exchange rate regimes and location. Washington : International Monetary Fund, 1997. 32 s. IMF Working Paper, WP/97/69. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.