Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 2672  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth k0001208 xknid^"
  1. SELECKÁ, Lucia. Daňové a odvodové zaťaženie vybraného podniku a jeho vplyv na cenu práce : bakalárska práca. Školiteľ: Iveta Kufelová. Bratislava, 2023. 58 s.
    kniha

    kniha

  2. HOLKO, Jakub. Cenová a necenová konkurencia ako spôsob udržania trhovej pozície : diplomová práca. Školiteľ: Nora Grisáková. Bratislava, 2023. 62 s.
    kniha

    kniha

  3. MIKÓCZI, Patrik. Pozitívne externality a ich vplyv na trhovú rovnováhu : diplomová práca. Školiteľ: Nora Grisáková. Bratislava, 2023. 87 s.
    kniha

    kniha

  4. BORŽÍKOVÁ, Nika. Zabezpečenie udržateľného rozvoja podniku pomocou efektívneho vynakladania nákladov : diplomová práca. Školiteľ: Slavka Šagátová. Bratislava, 2023. 68 s.
    kniha

    kniha

  5. STRAVKOVÁ, Simona. Stanovenie škody vo vybranom podnikateľskom subjekte : diplomová práca. Školiteľ: Helena Majdúchová. Bratislava, 2023. 93 s.
    kniha

    kniha

  6. ŽÁKOVÁ, Darina. Špecifiká riadenia, motivácie a hodnotenia ľudských zdrojov v subjektoch kultúrneho a kreatívneho priemyslu : diplomová práca. Školiteľ: Helena Majdúchová. Bratislava, 2023. 79 s.
    kniha

    kniha

  7. SENTÁLOVÁ, Andrea. Hodnotenie inovačného procesu vo vybranom podniku : diplomová práca. Školiteľ: Helena Majdúchová. Bratislava, 2023. 63 s.
    kniha

    kniha

  8. NEMČICOVÁ, Lenka. Posúdenie spotrebiteľského správania z hľadiska zodpovednej a udržateľnej spotreby : bakalárska práca. Školiteľ: Jana Kissová. Bratislava, 2023. 50 s.
    kniha

    kniha

  9. GALLIKOVÁ, Tímea. Uplatňovanie spotrebiteľských práv pri nákupe cez internet : bakalárska práca. Školiteľ: Jana Kissová. Bratislava, 2023. 49 s.
    kniha

    kniha

  10. FERENČÍKOVÁ, Erika. Posúdenie rozdielov v podnikaní v ziskovej a neziskovej organizácii : bakalárska práca. Školiteľ: Dana Hrušovská. Bratislava, 2023. 55 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.