Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 6  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth p0008239 xcla^"
  1. ONDREJKA, Ján - GÖRNER, Fridrich. HACCP - systémový prístup ku kvalite poživatín. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406, 2000, roč. 45, č. 2, s. 27-28.
    článok

    článok

  2. GÖRNER, Fridrich - ONDREJKA, Ján. Systémový prístup ku kontrole hygienickej kvality poživatín. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406, január-marec 2000, roč. 45, č. 1, s. 7-9.
    článok

    článok

  3. ONDREJKA, Ján. Hygienické zabezpečenie výroby a predaja požívatín. In Výživa a zdravie, 1995, roč. 40, č. 9, s. 177-179.
    článok

    článok

  4. ONDREJKA, Ján. Súčasný a predpokladaný vývoj legislatívy v oblasti hygieny výživy. In Výživa a zdravie, 1995, roč. 40, č. 8, s. 164-166.
    článok

    článok

  5. ONDREJKA, Ján. Systém povinnej kontroly požívatín. In Výživa a zdravie, 1995, roč. 40, č. 11, s. 229-230.
    článok

    článok

  6. ONDREJKA, Ján - KAJABA, Igor. Vývoj výživy obyvateľstva SR. In Výživa a zdravie, 1995, roč. 40, č. 7, s. 130-132.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.