Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 4  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth p0033931 xkni^"
  1. KRKOŠKOVÁ, Bernadetta. Potraviny súčasnosti. 1. vyd. Bratislava : Alfa, 1989. 184 s. Edícia potravinárskej literatúry. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  2. KRKOŠKOVÁ, Bernadetta. Textúra potravín. 1. vyd. Bratislava : Alfa, 1986. 193 s. [Počet ex. : 2, z toho voľných 2, prezenčne 0]
  3. VACOVÁ, Terézia - KRKOŠKOVÁ, Bernadetta. Emulzie v potravinárstve. Bratislava : Alfa, 1984. 165 s. Edícia potravinárskej literatúry. [Počet ex. : 2, z toho voľných 2, prezenčne 0]
  4. KRKOŠKOVÁ, Bernadetta - VACOVÁ, Terézia. Progresívne technológie v mliekarstve. Bratislava : Alfa, 1982. 183 s. Technika a technológia potravinárskeho priemyslu. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.