Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 7  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth p0042608 xkni^"
  1. HUSÁR, Jaroslav et al. Päť rokov Slovenskej republiky - 15. Bratislava : KARTPRINT, 1998. 77 s. ISBN 80-88870-09-7. [Počet ex. : 3, z toho voľných 3, prezenčne 0]
  2. HUSÁR, Jaroslav et al. Podmienky oživenia a rozvoja ekonomiky Slovenskej republiky 12 : seminár NEZES, Bratislava 29. marec 1995. Bratislava : KARTPRINT, 1995. 105 s. ISBN 80-967234-6-4. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  3. KLINKO, Ladislav. Zdokonaľovanie metód tvorby návrhov plánu rezortu MPV : Záverečná správa. ŠPEV 903 529 308-02. Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 1985. 25 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  4. KLINKO, Ladislav. Zdokonaľovanie metód tvorby návrhov plánu rezortu MPV : záverečná správa SPEV 903 529 308 - 02. Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 1984. 46 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  5. TRGALA, Pavol - KLINKO, Ladislav. Rozvoj metodológie hmotno-hodnotnovej optimalizácie strednodobého plánu PPOK : záverečná správa etapovej úlohy ŠPEV 903 529 308 - 02/06. Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 1984. 37 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  6. KORBÍNI, Jaroslav - KLINKO, Ladislav - NĚMEC, Jaroslav. Zdokonaľovanie plánovitého riadenia vecných a ekonomických činiteľov intenzívneho rozvoja poľnohospodárstva SSR : syntetická správa 1. kontrolovateľnej etapy HÚ 903 529 308. Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 1982. 167 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  7. KLINKO, Ladislav. Analýza východiskovej úrovne a medziročnej dynamiky plánovacích parametrov v 5. a 6. 5RP SSR : záverečná výskumná správa : ŠPEV 903 529 308-02/01.1. Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 1981. 51 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.