Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 81  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth p0048810 xknid^"
  1. PODHORSKÁ, Katarína. Stratégie pre environmentálne produkty : diplomová práca. Školiteľ: Rastislav Strhan. Bratislava, 2021. 93 s.
    kniha

    kniha

  2. SIROTNÁ, Zuzana. Význam environmentálnej politiky EÚ pre organizácie : diplomová práca. Školiteľ: Rastislav Strhan. Bratislava, 2021. 75 s.
    kniha

    kniha

  3. KILIANY, Michal. Informovanosť o systémoch hodnotenia kvality produktov : bakalárska práca. Školiteľ: Rastislav Strhan. Bratislava, 2020. 51 s.
    kniha

    kniha

  4. KOVÁCSOVÁ, Bohuslava. Vnímanie kvality produktu z pohľadu spotrebiteľského rozhodovania : diplomová práca. Školiteľ: Rastislav Strhan. Bratislava, 2020. 60 s.
    kniha

    kniha

  5. RÖSNEROVA, Zuzana. Environmentálne produkty a ich postavenie v konkurenčnom prostredí : bakalárska práca. Školiteľ: Rastislav Strhan. Bratislava, 2020. 59 s.
    kniha

    kniha

  6. KOBELA, Daniel. Regionálny pôvod výrobkov ako faktor rozvoja cestovného ruchu vo vybranom regióne : bakalárska práca. Školiteľ: Rastislav Strhan. Bratislava, 2020. 52 s.
    kniha

    kniha

  7. FRANÓOVÁ, Bianka. Kvalita produktov v cestovnom ruchu a jej prezentácia : bakalárska práca. Školiteľ: Rastislav Strhan. Bratislava, 2020. 46 s.
    kniha

    kniha

  8. KINTLEROVÁ, Ema. Kvalitatívne požiadavky na zariadenie cestovného ruchu a spôsob ich hodnovernej komunikácie : bakalárska práca. Školiteľ: Rastislav Strhan. Bratislava, 2019. 53 s.
    kniha

    kniha

  9. TOPOROVÁ, Liliana. Označenia kvality produktov a ich využitie v marketingovej stratégii : bakalárska práca. Školiteľ: Rastislav Strhan. Bratislava, 2018. 46 s.
    kniha

    kniha

  10. POLÁKOVÁ, Sylvia. Environmentálne aspekty produktov a ich využitie v stratégii podniku : diplomová práca. Školiteľ: Rastislav Strhan. Bratislava, 2018. 78 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.