Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 6  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth p0053486 xcla^"
  1. KUBANKOVÁ, Mária - BURIANOVÁ, Viera. Náklady a výnosy poľnohospodárskych výrobkov v SR za rok 2006 v triedení podľa výrobných oblastí. In Ekonomika poľnohospodárstva. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2007. ISSN 1335-6186, 2007, roč. 7, č. 4, s. 70-80.
    článok

    článok

  2. KUBANKOVÁ, Mária - BURIANOVÁ, Viera. Náklady a výnosy poľnohospodárskych výrobkov v SR za rok 2005 v triedení podľa výrobných oblastí. In Ekonomika poľnohospodárstva. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2006. ISSN 1335-6186, 2006, roč. 6, č. 4, s. 70-80.
    článok

    článok

  3. KUBANKOVÁ, Mária - IZAKOVIČ, Tibor. Efektívnosť výrobkových odvetví a jej prognóza v poľnohospodárstve SR. In Ekonomika poľnohospodárstva. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2004. ISSN 1335-6186, 2004, roč. 4, č. 4, s. 25-35.
    článok

    článok

  4. KUBANKOVÁ, Mária - BURIANOVÁ, Viera. The Comparison of the cost-rate and profitability of the agricultural products in the SR and CR. In Agricultural economics = Zemědělská ekonomika : an international journal = mezinárodní vědecký časopis. - Prague : Institute of Agricultural and Food Information, 2003. ISSN 0139-570X, 2003, roč. 49, č. 1, s. 8-13. Dostupné na : <http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/59154.pdf>
    článok

    článok

  5. KUBANKOVÁ, Mária - BURIANOVÁ, Viera. Hodnotenie ekonomiky výroby vybraných rastlinných výrobkov v SR. In Ekonomika poľnohospodárstva = Economics of agriculture. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2002. ISSN 1335-6186, 2002, roč. 2, č. 2, s. 45-50.
    článok

    článok

  6. KUBANKOVÁ, Mária. Vývoj ekonomiky poľnohospodárskej výroby a poľnohospodárskych výrobkov. In Zemědělská ekonomika = Agricultural economics : mezinárodní vědecký časopis. - Prague : Institute of Agricultural and Food Information, 2000. ISSN 0139-570X, Květen 2000, roč. 46, č. 5, s. 213-216.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.