Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 89  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth p0065590 xknid^"
  1. GUTAIOVÁ, Tamara. Využitie splátkových plánov pri jednotlivých typoch úverov poskytovaných bankami : bakalárska práca. Školiteľ: Pavel Škriniar. Bratislava, 2023. 42 s.
    kniha

    kniha

  2. BUCKO, Matúš. Možnosti financovania podniku v podmienkach SR : bakalárska práca. Školiteľ: Pavel Škriniar. Bratislava, 2023. 63 s.
    kniha

    kniha

  3. GAVULOVÁ, Natália. Alternatívne formy financovania investičného projektu dostupné v podmienkach SR : bakalárska práca. Školiteľ: Pavel Škriniar. Bratislava, 2023. 45 s.
    kniha

    kniha

  4. MOZOLÁK, Tomáš. Využitie splátkových plánov pri jednotlivých typoch úverov poskytovaných bankami : bakalárska práca. Školiteľ: Pavel Škriniar. Bratislava, 2023. 51 s.
    kniha

    kniha

  5. GURSKÁ, Nikola. Alternatívne formy financovania investičného projektu dostupné v podmienkach SR : bakalárska práca. Školiteľ: Pavel Škriniar. Bratislava, 2023. 52 s.
    kniha

    kniha

  6. KOUŘILOVÁ, Barbora. Crowdfunding ako alternatívna forma financovania podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Pavel Škriniar. Bratislava, 2022. 43 s.
    kniha

    kniha

  7. SAKALOVÁ, Nikola. Možnosti investovania do zlata a ich porovnanie s tradičnými spôsobmi zhodnocovania úspor : bakalárska práca. Školiteľ: Pavel Škriniar. Bratislava, 2022. 68 s.
    kniha

    kniha

  8. KLAMÁR, Marek. Analýza možností P2P platforiem v oblasti úverovania a financovania : bakalárska práca. Školiteľ: Pavel Škriniar. Bratislava, 2022. 55 s.
    kniha

    kniha

  9. LAJA, Nicolas. Crowdfunding ako alternatívna forma financovania podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Pavel Škriniar. Bratislava, 2022. 86 s.
    kniha

    kniha

  10. ŠIDLOVÁ, Silvia. Finančné poradenstvo a finančné sprostredkovanie v podmienkach SR : bakalárska práca. Školiteľ: Pavel Škriniar. Bratislava, 2022. 52 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.