Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 3  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_cat 0086010 xpca^"
  1. LIESKOVSKÁ, Vanda. Kvalita ako súčasť úspešnej univerzitnej praxe. In Zvyšovanie konkurencieschopnosti univerzitného vzdelávania : zborník zo sympózia k vedeckému projektu VEGA 1/255/05 a internému grantu 300013/05 v redakcii Vandy Lieskovskej a riešiteľského kolektívu. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2007. ISBN 978-80-225-2292-2, s. 11-25. Interný grant 300013/05. 300013/05, Interný grant, Implementácia marketingovo-manažérskych teórií do činností Ekonomickej univerzity v Bratislave, Podnikovohospodárskej fakulty v Košiciach, ako predpoklad konkurencieschopnosti univerzitného vzdelávania v regióne.
    článok

    článok

  2. LIESKOVSKÁ, Vanda - BAČO, Tomáš - FABIAN, Viktor. Kvalita a marketing ako súčasť úspešnej univerzitnej praxe. In Výchova a další vzdělávání v družstevnictví : sborník příspěvků z mezinárodní konference pořádané Družstevní asociací České republiky ve spolupráci s Jihočeskou univerzitou v Českých Budějovicích, Zemědělskou fakultou, Katedrou obchodu. - České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, Katedra obchodu, [2006]. ISBN 80-7040-853-7. Dostupné na : <www.darc.cz/_dokumenty/doc/sbornik_html/09Lieskovska_CZ.pdf>
    článok

    článok

  3. LIESKOVSKÁ, Vanda. Bolonský proces a jeho implementácia na inštitucionálnej úrovni EU-PHF v Košiciach. In Condition, problems and perspektive of Ukrainian integration in the European educational and scientific environment : materials of IX international scientific conference, april 12-15 2005, Uzhgorod (Ukraine) - Snina (Slovakia). - Uzhgorod : Ministry of Education and Science of Ukraine, 2005. ISBN 966-8110-19-6, s. 47-51. VEGA 1/2555/05, 300013/05. 1/2555/05, VEGA, Implementácia marketingových teórií do činností vybraných slovenských univerzít ako predpoklad konkurencieschopnosti univerzitného vzdelávania v integrujúcej sa Európe.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.