Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 5  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_cat 0164016 xpca^"
  1. POLÁČEK, Marian. Elektronická kartotéka. In Informatizácia spoločnosti a jej interakcia so vzdelávacím systémom 2012 : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 20. 9. 2012 Bratislava. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2012. ISBN 978-80-225-3519-9, s. 26-28.
    článok

    článok

  2. POTISKOVÁ, Ingrid. Vzdelávanie z pohľadu znalostného manažmentu. In Informatizácia spoločnosti a jej interakcia so vzdelávacím systémom 2012 : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 20. 9. 2012 Bratislava. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2012. ISBN 978-80-225-3519-9, s. 33-36.
    článok

    článok

  3. ŠKVARČEKOVÁ, Oľga. Aktuálne trendy v business intelligence. In Informatizácia spoločnosti a jej interakcia so vzdelávacím systémom 2012 : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 20. 9. 2012 Bratislava. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2012. ISBN 978-80-225-3519-9, s. 37-40.
    článok

    článok

  4. HLAVATÝ, Ivan - ČERVENKA, Peter. Postavenie inovácií a ich vplyv na marketingový mix slovenských podnikov. In Informatizácia spoločnosti a jej interakcia so vzdelávacím systémom 2012 : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 20. 9. 2012 Bratislava. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2012. ISBN 978-80-225-3519-9, s. 4-7. VEGA 1/0047/11. 1/0047/11, VEGA, Koncepcia európskeho marketingu a segmentácia spoločného trhu so zameraním na výber a implementáciu marketingových stratégií pre zvýšenie konkurenčnej schopnosti slovenských podnikov na trhoch EÚ.
    článok

    článok

  5. PÓLYA, Attila. E-learning v dokumentoch Európskej únie na prelome tisícročia. In Informatizácia spoločnosti a jej interakcia so vzdelávacím systémom 2012 : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 20. 9. 2012 Bratislava. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2012. ISBN 978-80-225-3519-9, s. 29-32.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.