Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 5  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_cat 0166619 xpca^"
  1. GAVUROVÁ, Beáta - KLEPÁKOVÁ, Adela. Bariéry zavádzania a využívania systému BSC v organizáciách verejného a súkromného sektora. In Ekonomika Management Inovace : vědecko-odborný časopis moravské vysoké školy Olomouc. - Olomouc : Moravská vysoká škola Olomouc. ISSN 1804-1299, 2012, roč. 4, č. 1, s. 23-33. VEGA 1/1050/12. 1/1050/12, VEGA, Návrh systému merania výkonnosti v zdravotníckych zariadeniach na Slovensku a implementácia metrík výkonnosti.
    článok

    článok

  2. MIHALČOVÁ, Bohuslava - PRUŽINSKÝ, Michal. Potreba vybilancovania stratégie v sociálnej sfére. In Verejná správa a spoločnosť : [vedecký časopis]. - Košice : Fakulta verejnej správy Univerzity Pavla Jozefa Šafárika, 2011. ISSN 1335-7182, 2011, roč. 12, č. 1, s. 92-98.
    článok

    článok

  3. SOCHA, Luboš et al. Economic aspects of quality management. In Acta avionica. - Košice : Technical University Kosice, Faculty of aeronautics, 2010. ISSN 1335-9479, 2010, vol. XII, č. 20, s. 69-72.
    článok

    článok

  4. DUGAS, Jaroslav. Využitie nástrojov Business intelligence po implementácii modelu fakultného komunikačného systému na univerzite ekonomického zamerania. In Faktory úspešnosti zavádzania a využívania Business Intelligence v riadení podnikov na Slovensku : zborník vedeckých prác : 1. vedecký workshop k riešeniu projektu VEGA č. 1/0350/10 Košická Belá, 10. 12. 2010. - Košice : Výskumný ústav stavebnej informatiky, s.r.o., 2010. ISBN 978-80-89338-09-2, s. 47-59. VEGA 1/0350/10. 1/0350/10, VEGA, Faktory úspešnosti zavádzania a využívania Business Intelligence v riadení podnikov na Slovensku.
    článok

    článok

  5. SOCHA, Luboš - MIHALČOVÁ, Bohuslava. The importance of control process and its phases. In Acta avionica. - Košice : Technical University Kosice, Faculty of aeronautics, 2009. ISSN 1335-9479, 2009, vol. XI, č. 17, s. 40-45.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.