Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 15  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_cat 0185818 xpca^"
  1. GRZNÁR, Miroslav. Ekonomická výkonnosť slovenského potravinárstva v kontexte EÚ. In Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov III. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. ISBN 978-80-225-3859-6, s. 61-69. VEGA 1/0026/12. 1/0026/12, VEGA, Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov SR.
    článok

    článok

  2. JANKELOVÁ, Nadežda. Využívanie výrobného faktora práca v poľnohospodárstve krajín EÚ. In Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov III. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. ISBN 978-80-225-3859-6, s. 70-77. VEGA 1/0026/12. 1/0026/12, VEGA, Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov SR.
    článok

    článok

  3. MIŠÚNOVÁ HUDÁKOVÁ, Ivana - MIŠÚN, Juraj. Subjekty externej kontroly v ekologickom poľnohospodárstve v podmienkach Slovenska. In Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov III. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. ISBN 978-80-225-3859-6, s. 94-101. VEGA 1/0026/12. 1/0026/12, VEGA, Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov SR.
    článok

    článok

  4. REMEŇOVÁ, Katarína. Manažment tržieb v potravinárskom priemysle v SR. In Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov III. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. ISBN 978-80-225-3859-6, s. 102-107.
    článok

    článok

  5. ŠÚBERTOVÁ, Elena - GAJDOVÁ, Denisa. Výchova k podnikateľstvu pre farmy a firmy. In Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov III. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. ISBN 978-80-225-3859-6, s. 108-115.
    článok

    článok

  6. VYBÍRALOVÁ, Júlia. Negatívne vplyvy hospodárskej činnosti na úrodnosť pôdy. In Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov III. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. ISBN 978-80-225-3859-6, s. 127-131. VEGA 1/0026/12. 1/0026/12, VEGA, Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov SR.
    článok

    článok

  7. MAREČKOVÁ, Zuzana. Súčasné chápanie, prekážky a perspektívy rozvoja ekologického poľnohospodárstva v SR. In Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov III. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. ISBN 978-80-225-3859-6, s. 78-85.
    článok

    článok

  8. JANKELOVÁ, Nadežda. Výkonnosť agrárneho sektora krajín EÚ. In Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov III. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. ISBN 978-80-225-3859-6, s. 86-93. VEGA 1/0026/12. 1/0026/12, VEGA, Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov SR.
    článok

    článok

  9. TÓTH, Miroslav. Hodnotenie vývoja poľnohospodárskej produkcie v Slovenskej republike podľa krajov v rokoch 2007 až 2012. In Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov III. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. ISBN 978-80-225-3859-6, s. 116-126. VEGA 1/0026/12. 1/0026/12, VEGA, Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov SR.
    článok

    článok

  10. GRZNÁR, Miroslav. Úvod. In Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov III. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. ISBN 978-80-225-3859-6, s. 5.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.