Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 5  
Vaša otázka: Všetky polia = "Mladý ekonóm 2002 ekonomické a sociálne aspekty procesov globalizácie v oblasti prierezových a odvetvových ekonomík"
  1. GERTLER, Ľubomíra. Riziko a typy rozhodovacích situácií v podnikaní. In Mladý ekonóm 2002 : ekonomické a sociálne aspekty procesov globalizácie v oblasti prierezových a odvetvových ekonomík : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie. - Bratislava : Ekonomická univerzita, Obchodná fakulta, 2002. ISBN 80-225-1608-2, s. 58-60.
    článok

    článok

  2. Mladý ekonóm 2002 : ekonomické a sociálne aspekty procesov globalizácie v oblasti prierezových a odvetvových ekonomík : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Ekonomická univerzita, Obchodná fakulta, 2002. 155 s. ISBN 80-225-1608-2. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  3. BALÁŽI, Peter. Modely reforiem verejných správ vládnej úrovne na Slovensku po roku 1992. In Mladý ekonóm 2002 : ekonomické a sociálne aspekty procesov globalizácie v oblasti prierezových a odvetvových ekonomík : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie. - Bratislava : Ekonomická univerzita, Obchodná fakulta, 2002. ISBN 80-225-1608-2, s. 5-7.
    článok

    článok

  4. KUBIČKOVÁ, Viera. Partnerstvo subjektov cestovného ruchu v procese globalizácie. In Mladý ekonóm 2002 : ekonomické a sociálne aspekty procesov globalizácie v oblasti prierezových a odvetvových ekonomík : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie. - Bratislava : Ekonomická univerzita, Obchodná fakulta, 2002. ISBN 80-225-1608-2, s. 82-85.
    článok

    článok

  5. TAJTÁKOVÁ, Mária. Ekonomické aspekty kultúrnych segmentov. In Mladý ekonóm 2002 : ekonomické a sociálne aspekty procesov globalizácie v oblasti prierezových a odvetvových ekonomík : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie. - Bratislava : Ekonomická univerzita, Obchodná fakulta, 2002. ISBN 80-225-1608-2, s. 138-141.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.