Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 334  
Vaša otázka: Heslá = "bezpečnosť potravinová"
  1. GAJDA, Robert et al. Poziom bezpieczeństwa żywnościowego oraz status socjo-ekonomiczny mogą różnicować wybór miejsca zakupu żywności przez starsze kobiety z regionu Górnośląskiego. - Registrovaný: Scopus. In Żywność : Nauka - Technologia - Jakość. - Kraków : Polish Society of Food Technologists. ISSN 2451-0769, 2025, r. 32, nr. 1, s. 30-45.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF 458.2 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  2. DINCA, Violeta Mihaela - TROCINESCU, Beatrice - STAMULE, Simone. Opportunities and Challenges for Managers within the East-European Agriculture Sector: Case study on Romania. In E+M. Ekonomie a management : vědecký open access časopis. - Liberec : Ekonomická fakulta Technické univerzity v Liberci, 2024. ISSN 1212-3609, 2024, roč. 27, č. 4, s. 121-134.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF862.7 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  3. MATEJKOVÁ, Eva et al. Comparative Analysis of European Union Countries Based on Selected Aspects of Food Security. In Agricultural Economics : An international open access peer-reviewed journal published by the Czech Academy of Agricultural Sciences and financed by the Ministry of Agriculture of the Czech Republic. - Praha : Czech Academy of Agricultural Sciences, 2024. ISSN 0139-570X, 2024, vol. 70, no. 6, pp. 265-278.
    článok

    článok

  4. CHEN, Yujie - TANG, Jiangwei. Will the Financialisation of Agricultural Products Exacerbate Food Security Risks? Empirical Analysis from Major Grain-Producing Countries Worldwide. In Agricultural Economics : An international open access peer-reviewed journal published by the Czech Academy of Agricultural Sciences and financed by the Ministry of Agriculture of the Czech Republic. - Praha : Czech Academy of Agricultural Sciences, 2024. ISSN 0139-570X, 2024, vol. 70, no. 4, pp. 178-186.
    článok

    článok

  5. KASSOH, Fallah Samuel et al. Understanding the Cross-Cultural Chicken Consumers' Behavior. In Agricultural Economics : An international open access peer-reviewed journal published by the Czech Academy of Agricultural Sciences and financed by the Ministry of Agriculture of the Czech Republic. - Praha : Czech Academy of Agricultural Sciences, 2024. ISSN 0139-570X, 2024, vol. 70, no. 2, pp. 73-90.
    článok

    článok

  6. KŁOCZKO-GAJEWSKA, Anna - MALAK-RAWLIKOWSKA, Agata - MAJEWSKI, Edward. What Are the Economic Impacts of Short Food Supply Chains? A Local Multiplier Effect (LM3) Evaluation. In European Urban and Regional Studies. - London : Sage Publications Ltd, 2024. ISSN 1461-7145, 2024, vol. 31, no. 3, pp. 281-301.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF514.4 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  7. SZARYSZOVÁ, Petra - KUHNOVÁ, Lenka - MEGYESIOVÁ, Silvia. European Union on the Way Towards Sustainability in the Domain of Food Security, Improved Nutrition, and Sustainable Agriculture. - Registrovaný: Scopus. In Scientific Horizons. - Zhytomyr : Polissia National University. ISSN 2709-8877, 2023, vol. 26, no. 12, pp. 135-145. KEGA 035EU-4/2022.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF1.7 MBverejne dostupné
    článok

    článok

  8. MAJERNÍK, Štefan et al. Potravinová bezpečnosť v podmienkach pandémie a minimalizácia dopadov prostredníctvom cielenej výživy. In Verejná správa a regionálny rozvoj : ekonómia, manažment a marketing. - Bratislava : Vysoká škola ekonómie a manažmentu verejnej správy v Bratislave, 2023. ISSN 1337-2955, 2023, roč. 19, č. 1, s. 114-123.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené396 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  9. Chránime tradičné špeciality : tipy a recepty. 1. vydanie. [Bratislava] : Zum Zum production, 2023. 47 s. ISBN 978-92-68-04192-5. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF18.2 MBverejne dostupné
  10. KUHNOVÁ, Lenka - SZARYSZOVÁ, Petra - FRÍVALDSKÝ, Marián. Udržateľnosť Európskej únie v intenciách potravinovej bezpečnosti, lepšej výživy a udržateľného poľnohospodárstva. In Dosahovanie cieľov Agendy 2030 udržateľného rozvoja pod vplyvom celosvetovej pandémie COVID-19 KEGA č. 035EU-4/2022. Medzinárodný vedecký workshop. "Dosahovanie cieľov Agendy 2030 udržateľného rozvoja pod vplyvom celosvetovej pandémie COVID-19 KEGA č. 035EU-4/2022" : zborník recenzovaných príspevkov z medzinárodného vedeckého workshopu. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2023. ISBN 978-80-225-5095-6, s. 32-39. KEGA 035EU-4/2022.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené979.2 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.