Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 4  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0000180 250h^"
  1. Typ záznamuzáznam autoritatívneho hesla
    Dátum akt.26.08.2004
    Báza dát250h - ekoindex
    Odkazy (2) Katalóg - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Hesloinflácia ponuky
    Heslo anglickysupply inflation
    Ekokód339.132 - Ponuka
    predmetové heslo

    predmetové heslo

  2. Typ záznamuzáznam autoritatívneho hesla
    Dátum akt.26.08.2004
    Báza dát250h - ekoindex
    Odkazy (2) Katalóg - PERIODIKÁ - Zviazaný ročník periodika
    (192) Katalóg - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    (521) Katalóg - ČLÁNKY
    (514) Katalóg - KNIHY
    Hesloponuka
    Heslo anglickysupply
    Ekokód339.132 - Ponuka
    predmetové heslo

    predmetové heslo

  3. Typ záznamuzáznam autoritatívneho hesla
    Dátum akt.26.08.2004
    Báza dát250h - ekoindex
    Odkazy (1) Katalóg - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    (6) Katalóg - ČLÁNKY
    (1) Katalóg - KNIHY
    Hesloprieskum ponuky
    Heslo anglickysupply research
    Ekokód339.132 - Ponuka
    predmetové heslo

    predmetové heslo

  4. Typ záznamuzáznam autoritatívneho hesla
    Dátum akt.29.06.2017
    Báza dát250h - ekoindex
    Odkazy (2) Katalóg - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    (4) Katalóg - ČLÁNKY
    (4) Katalóg - KNIHY
    Heslopružnosť ponuky
    Heslo anglickysupply elasticity
    Ekokód339.132 - Ponuka
    Pozri miestoelasticita ponuky
    Zdroj overenia údajovŠíbl Drahoš a kol., Veľká ekonomická encyklopédia, výkladový slovník AŽ, Sprint, 2002, s. 229  : Citlivosť výrobcu na rozličné faktory ovplyvňujúce veľkosť ponuky určitého tovaru či služby. K týmto faktorom okrem ceny patrí: možnosť využiť substitučné inputy tým, že sa presunú z iného používania, čas potrebný na uskutočnenie potrebnej zmeny vo výrobe a tým aj zmeny objemu ponuky. Cenová elasticita ponuky vyjadruje citlivosť ponuky výrobcu na zmenu ceny výrobku či služby.
    predmetové heslo

    predmetové heslo



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.