Výsledky vyhľadávania

  1. ROGOVSKÁ, Vanda. Kvalita ako významný faktor konkurencieschopnosti vybraných potravinárskych produktov Slovenska v európskom hospodárskom priestore, s dôrazom na krajiny Vyšehradskej štvorky : dizertačná práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2017. 139 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha


  2. MALÁKOVÁ, Martina. Využitie pôvodu krajiny v podmienkach medzinárodného trhu : bakalárska práca. Školiteľ: Rastislav Strhan. Bratislava, 2017. 69 s.
    kniha

    kniha


  3. DUDÁŠOVÁ, Malvína. Zvyšovanie atraktívnosti regiónu Gemer prostredníctvom produktov cestovného ruchu : bakalárska práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2017. 48 s.
    kniha

    kniha


  4. PIRKOVSKÁ, Alena. Zvyšovanie atraktívnosti vybraného regiónu prostredníctvom produktov cestovného ruchu : bakalárska práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2017. 46 s.
    kniha

    kniha


  5. TÓTHOVÁ, Kristína. Obchodovanie na komoditných burzách : bakalárska práca. Školiteľ: Lujza Jurkovičová. Bratislava, 2017. 46 s.
    kniha

    kniha


  6. KOLEJÁKOVÁ, Andrea. Obchodovanie na komoditných burzách : bakalárska práca. Školiteľ: Lujza Jurkovičová. Bratislava, 2017. 44 s.
    kniha

    kniha


  7. SCHREIBEROVÁ, Renáta. Tradičné potraviny v maloobchode : bakalárska práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2017. 43 s.
    kniha

    kniha


  8. DUBOVSKÁ, Katarína. Využitie dizajnu pri Corporate Identity firmy : bakalárska práca. Školiteľ: Alena Donovalová. Bratislava, 2017. 65 s.
    kniha

    kniha


  9. MEŠŤÁNKOVÁ, Petra. Využívanie marketingovej komunikácie v oblasti vinohradníctva a vinárstva : bakalárska práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2017. 52 s.
    kniha

    kniha


  10. HUDEC, Lukáš. Produkt ako komunikačný nástroj regiónov na Slovensku : bakalárska práca. Školiteľ: Tatiana Košútová. Bratislava, 2017. 58 s.
    kniha

    kniha