Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 4  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0014065^"
  1. LACKOVÁ, Alica. [Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku]. In Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2017. ISSN 1337-7493, 2017, roč. 10, č. 38, s. 252-253. Recenzia na: Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku : záverečná správa za celé obdobie riešenia projektu VEGA 1/0635/14 : obdobie riešenia projektu do 01/2014 do 12/2016 / vedúci projektu: Malgorzata A. Jarossová, spoluriešitelia: Alica Lacková ... [et al.]. 1. vyd. - Bratislava, 2016. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok

  2. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka et al. Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku : záverečná správa za celé obdobie riešenia projektu VEGA 1/0635/14 : obdobie riešenia projektu do 01/2014 do 12/2016. 1. vyd. Bratislava, 2016. 20 s. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
  3. FILO, Peter - SLUKOVÁ, Mária. Vilia-nové funkcie obcí na Slovensku s príkladmi z praxe. In 2. medzinárodná konferencia Technológie opráv a údržby stavieb: zborník prednášok, 14.-15. február 2008, Žilina. - Žilina : Krupa print, s.r.o., 2008. ISBN 978-80-969681-6-9, s. 8-11. VEGA 1/2636/05 "Rozvoj podmienok inovácie marketingových a obchodných činností podnikov po vstupe SR do EÚ".
    článok

    článok

  4. FILO, Peter - SLUKOVÁ, Mária. Spoločenské vedy a ekológia alebo čo je ekologické je aj ekonomické. In Prevádzka Národného registra emisných kvót skleníkových plynov SR : konferencia, 17.2.2006, Žilina. - Bratislava : ERA OZ, 2006. ISBN 80-969367-2-7, s. 7-11.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.