Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 5  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0017783^"
  1. HANULÁK, Peter. Štruktúrované produkty vo vybraných slovenských bankách. In Finančné trhy : odborný mesačník pre teóriu a prax finančných trhov. - Bratislava : Derivát. ISSN 1336-5711, 2008, č. September 2008. Dostupné na : <http://www.derivat.sk/files/casopis%202008/Sept2008Hot4StrukturovaneProduktyHanulak.doc>
    článok

    článok

  2. HANULÁK, Peter. Finančné deriváty na slovenskom finančnom trhu. In Finančné trhy : odborný mesačník pre teóriu a prax finančných trhov. - Bratislava : Derivát. ISSN 1336-5711, 2008, č. Október 2008. Dostupné na : <http://www.derivat.sk/files/casopis%202008/Okt2008Hot_2Hanulak3DerNaSlovenskomTrhu.doc>
    článok

    článok

  3. HANULÁK, Peter. Podstata a špecifiká finančných derivátov v podmienkach slovenského finančného trhu : dizertačná práca. Škol. Božena Chovancová. Bratislava, 2008. 187 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  4. HANULÁKOVÁ, Eva - HANULÁK, Peter. Produktové inovácie v ponuke komerčných bánk a ich vplyv na predaj. In Studia commercialia Bratislavensia : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave = scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2008. ISSN 1337-7493, 2008, roč. 1, č. 3, s. 73-82. VEGA 1/4598/07. 1/4598/07, VEGA, Faktory a determinanty štrukturálnych vzťahov v distribučných procesoch v podmienkach internacionalizácie a globalizácie obchodovania a ich vplyv na realizáciu distribučnej stratégie firmy.
    článok

    článok

  5. HANULÁK, Peter. Deriváty ako nástroj finančného trhu. In EDAMBA 2007 : 10. medzinárodná vedecká konferencia : zborník prác doktorandov : Nové Zámky, apríl 2007. - Nové Zámky : SECOS, 2007. ISBN 978-80-225-2380-6, s. 90-95.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.