Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 22  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0019145^"
  1. BEŇO, Jozef. Ekonomický vplyv Číny v Afrike : bakalárska práca. Školiteľ: Tomáš Keruľ. Bratislava, 2011. 36 s.
    kniha

    kniha

  2. SVOBODA, Lukáš. Nadhodnotený dolár v svetovej ekonomike : bakalárska práca. Školiteľ: Tomáš Keruľ. Bratislava, 2011. 30 s.
    kniha

    kniha

  3. MOJZES, Lukáš. Politika, financovanie a manažment PPP : bakalárska práca. Školiteľ: Tomáš Keruľ. Bratislava, 2011. 40 s.
    kniha

    kniha

  4. ZUBAĽOVÁ, Alena - KERUĽ, Tomáš. Vybrané aspekty merania efektívnosti verejných výdavkov a ich možný vplyv na správanie sa ekonomických subjektov. In Vplyv verejných výdavkov na správanie sa ekonomických subjektov : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2011. ISBN 978-80-225-3323-2, s. 7-14.
    článok

    článok

  5. PÉLIOVÁ, Jana et al. Vplyv verejných výdavkov na správanie sa ekonomických subjektov - experimetnálna metóda : záverečná správa za celú dobu riešenia projektu : doba riešenia 01/2010 - 12/2011. Bratislava, 2011. [12 s.]. VEGA 1/0610/10. 1/0610/10, VEGA, Vplyv verejných výdavkov na správanie sa ekonomických subjektov – experimentálna metóda.
  6. BÉDI, Daniel. Možnosti experimentálnej ekonómie : bakalárska práca. Školiteľ: Tomáš Keruľ. Bratislava, 2010. 33 s.
    kniha

    kniha

  7. BOÓR, Matej. Kapitálové trhy podľa teórie chaosu : bakalárska práca. Školiteľ: Tomáš Keruľ. Bratislava, 2010. 56 s.
    kniha

    kniha

  8. KAYA, Patrik. Konvergencia trhov EÚ : bakalárska práca. Školiteľ: Tomáš Keruľ. Bratislava, 2010. 52 s.
    kniha

    kniha

  9. BALGOVÁ, Radoslava. Globálny "Ripple Effect" v ekonomike : bakalárska práca. Školiteľ: Tomáš Keruľ. Bratislava, 2010. 37 s.
    kniha

    kniha

  10. BANÍK, Tomáš. Použitie fuzzy logiky pri rozhodovacích procesoch v ekonómii : bakalárska práca. Školiteľ: Tomáš Keruľ. Bratislava, 2010. 42 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.