Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 7  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0031841^"
  1. LAPŠANSKÝ, Ladislav. Glosár obchodné rokovania vo francúzskom jazyku. Recenzenti: Štefan Povchanič, Miroslav Lenghardt. 1. vyd. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015. 100 s. [3,23 AH]. ISBN 978-80-225-4073-5. [Počet ex. : 12, z toho voľných 9, prezenčne 3]
  2. POVCHANIČ, Štefan. Stylistique pratique : (stylistique en communication). Recenzenti: Ladislav Lapšanský, Miroslav Lenghardt. 1. vyd. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. 87 s. [3,85 AH]. ISBN 978-80-225-3869-5. [Počet ex. : 12, z toho voľných 8, prezenčne 4]
  3. POVCHANIČ, Štefan et al. Manuel de civilisation slovaque : (aide - mémoire). Recenzenti: František Hruška, Miroslav Lenghardt. 1. vyd. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. 208 s. [14,65 AH]. ISBN 978-80-225-3900-5. [Počet ex. : 12, z toho voľných 9, prezenčne 3]
  4. MRUŠKOVIČ, Jozef et al. Manuel de civilisation française : (aide - mémoire). Recenzenti: Ladislav Lapšanský, Miroslav Lenghardt. 1. vyd. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. 147 s. [8,31 AH]. ISBN 978-80-225-3927-2. [Počet ex. : 12, z toho voľných 9, prezenčne 3]
  5. POVCHANIČ, Štefan et al. Éléments de civilisation Slovaque. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2009. 198 s. ISBN 978-80-225-2816-0. [Počet ex. : 6, z toho voľných 3, prezenčne 3]
  6. SPIŠIAKOVÁ, Mária. Características del lenguaje de los sms. In ACTAS Jornadas de estudios románicos : sección de hispanística. - Bratislava : AnaPress, 2009. ISBN 978-80-89137-53-4, s. 265-272.
    článok

    článok

  7. SPIŠIAKOVÁ, Mária. El Uso de pretérito simple y pretérito compuesto en España y México. In Tendencias y posibilidades de la hispanística actual. coloquio international. Tendencias y posibilidades de la hispanística actual : III coloquio international, Bratislava, 30 de noviembre y 1 de diciembre de 2000. - Bratislava : AnaPress, 2001. ISBN 80-968234-8-5, s. 185-190.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.