Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 14  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0031931^"
  1. VRŽDIAKOVÁ, Katarína. Vznik, priebeh a dôsledky finančnej krízy : bakalárska práca. Školiteľ: Bohuslav Pisár. Bratislava, 2012. 1 s.
    kniha

    kniha

  2. PISÁR, Bohuslav. IPO (Initial public offering) ako nástroj expanzie podniku : dizertačná práca. Školiteľ: Božena Hrvoľová. Bratislava, 2012. 141 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  3. VRTÍKOVÁ, Kristína. Vplyv globálnej finančnej krízy na svetovú ekonomiku : bakalárska práca. Školiteľ: Bohuslav Pisár. Bratislava, 2012. 64 s.
    kniha

    kniha

  4. SLÚKA, Michal. Vznik, priebeh a dôsledky finančnej krízy : bakalárska práca. Školiteľ: Bohuslav Pisár. Bratislava, 2012. 52 s.
    kniha

    kniha

  5. HORVÁTHOVÁ, Daša. Analýza dopadu hospodárskej krízy na vybraný podnik : bakalárska práca. Školiteľ: Bohuslav Pisár. Bratislava, 2012. 48 s.
    kniha

    kniha

  6. REPKA, Ján. Svetová hospodárska kríza a jej dopad na Slovenskú ekonomiku : bakalárska práca. Školiteľ: Bohuslav Pisár. Bratislava, 2012. 55 s.
    kniha

    kniha

  7. HANIGOVSKÁ, Soňa. Vplyv globálnej finančnej krízy na svetovú ekonomiku : bakalárska práca. Školiteľ: Bohuslav Pisár. Bratislava, 2012. 52 s.
    kniha

    kniha

  8. BONKO, Lukáš. Vplyv globálnej finančnej krázy na svetovú ekonomiku : bakalárska práca. Školiteľ: Bohuslav Pisár. Bratislava, 2012. 52 s.
    kniha

    kniha

  9. VRÁBEL, Erik. Vznik, priebeh a dôsledky finančnej krízy : bakalárska práca. Školiteľ: Bohuslav Pisár. Bratislava, 2011. 48 s.
    kniha

    kniha

  10. PISÁR, Bohuslav. IPO ako finančný zdroj podniku a postup pri realizácii IPO. In Ekonomika, financie a manažment podniku - rok 2011 : recenzovaný zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie Fakulty podnikového manažmentu EU v Bratislave : 29. 9. 2011 FPM EU v Bratislave. - [Bratislava] : [Fakulta podnikového manažmentu EU v Bratislave], [2011]. ISBN 978-80-225-3253-2, s. [1-9].
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.