Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 4  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0043984^"
  1. KOLESÁROVÁ, Anna et al. Energetické a nutričné hodnotenie regionálnych pokrmov. In Journal of Tourism, Hospitality and Commerce : vědecko-odborný recenzovaný časopis. - Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Brno, 2021. ISSN 1804-3836, 2021, roč. 12, č. 2, s. 18-29.
    článok

    článok

  2. ZELEŇÁKOVÁ, Lucia - KOLESÁROVÁ, Anna - RYŠÁNEK, Nina. Vplyv zmeny sortimentu jedál na prevádzkovanie stravovacieho zariadenia. In Journal of tourism, hospitality and commerce : vědecko-odborný recenzovaný časopis. - Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Brno, 2017. ISSN 1804-3836, 2017, roč. 8, č. 2, s. 26-37.
    článok

    článok

  3. POCHOP, Jaroslav et al. Detection of Listeria Monocytogenes in Ready-to-food by Step One Real-time Polymerase Chain Reaction. In Journal of Environmental Science and Health : Part B: Pesticides, Food Contaminants, and Agricultural Wastes. - Philadelphia : Taylor & Francis. ISSN 1532-4109, 2012, vol. 47, no. 3, pp. 212-216.
    článok

    článok

  4. MURA, Ladislav et al. Makroekonomická analýza čínskej ekonomiky - problematika HDP. In Forum statisticum Slovacum : vedecký recenzovaný časopis Slovenskej štatistickej a demografickej spoločnosti. - Bratislava : Slovenská štatistická a demografická spoločnosť, 2011. ISSN 1336-7420, 2011, roč. 7, č. 5, s. 127-132.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.