Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 4  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0044190^"
  1. HOJEROVÁ, Jarmila - WUNDEROVÁ, Alena - LACKOVÁ, Alica. Nátierky pre priamy konzum na báze bravčovej masti a slnečnicového oleja. In Bulletin potravinárskeho výskumu. - Bratislava : Výskumný ústav potravinársky, 1989. ISSN 0231-9950, 8, roč. 28, č. 4 (1989. Dostupné na : <http://www.vup.sk/index.php?mainID=2&navID=36&version=1&volume=28&article=183>
    článok

    článok

  2. WUNDEROVÁ, Alena - LACKOVÁ, Alica - HOJEROVÁ, Jarmila. Tuky - dôležitá zložka výživy. In Uplatnenie zásad racionálnej výživy v technológii mäsového priemyslu : zborník prednášok zo seminára. - Trnava : Pobočka pri Mäsovom priemysle, štátnom podniku, Priemyselná, Bratislava, 1989, s. 115-122.
    článok

    článok

  3. WUNDEROVÁ, Alena - LACKOVÁ, Alica. Doterajšie skúsenosti s možnosťou náhrady NaCl v soliacich zmesiach pri výrobe mäsových výrobkov. In Aditívne látky v požívatinách : zborník referátov zo 4. celoštátnej konferencie : Banská Bystrica, 29.-30. marca 1998. - Bratislava : Potravinárska sekcia Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV, 1988, s. 140-145.
    článok

    článok

  4. HOJEROVÁ, Jarmila et al. Fortifikácia mäsových výrobkov nenasýtenými mastnými kyselinami. In Bulletin potravinárskeho výskumu. - Bratislava : Výskumný ústav potravinársky, 1988. ISSN 0231-9950, 7, roč. 27, č. 3-4 (1988. Dostupné na : <http://www.vup.sk/index.php?mainID=2&navID=36&version=1&volume=27&article=123>
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.