Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 47  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0050082^"
  1. KOSIOROWSKA, Małgorzata. Traditional and regional food from a consumer perspective. In Vedecké state Obchodnej fakulty 2013 : [zborník]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2013. ISBN 978-80-225-3662-2, s. 281-294, CD-ROM. KEGA 017EU-4/2013. 017EU-4/2013, KEGA, Vzdelávanie mládeže na stredných odborných školách, zamerané na tvorbu inovácií a nových podnikateľských príležitostí.
    článok

    článok

  2. KOSIOROWSKA, Małgorzata. The Pan-European Game Information (PEGI) age rating system – a helpful tool for parents buying computer, video games for children. In Aktuálne trendy informačnej spoločnosti : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2013. ISBN 978-80-225-3645-5, s. 25-34. KEGA 017EU-4/2013. 017EU-4/2013, KEGA, Vzdelávanie mládeže na stredných odborných školách, zamerané na tvorbu inovácií a nových podnikateľských príležitostí.
    článok

    článok

  3. KOSIOROWSKA, Małgorzata. Protection of young consumers from the influence of advertising of foods high in fat, sugar, salt and sweetened carbonated beverages - is it possible? In Commodity science - traditions and relevance : 12. scientific conference with international participation : Varna, 24th - 25th October 2013. - Varna : Grafik, 2013. ISBN 978-954-8760-51-5, s. 221-227. KEGA 017EU-4/2013. 017EU-4/2013, KEGA, Vzdelávanie mládeže na stredných odborných školách, zamerané na tvorbu inovácií a nových podnikateľských príležitostí.
    článok

    článok

  4. KOSIOROWSKA, Małgorzata. Aktívne a inteligentné balenie - inovačné riešenia v oblasti balenia potravín. In Bez obalu niet obchodu : zborník vedeckých statí. - Košice : Euroedu, 2013. ISBN 978-80-971047-2-6, s. 42-55. KEGA 017EU-4/2013. 017EU-4/2013, KEGA, Vzdelávanie mládeže na stredných odborných školách, zamerané na tvorbu inovácií a nových podnikateľských príležitostí.
    článok

    článok

  5. KOSIOROWSKA, Małgorzata. Mlekomaty - nowy sposób bezpośredniej sprzedaży mleka surowego w Polsce. In Nauki Inżynierskie i Technologie. - Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego. ISSN 2449-9773, 2012, nr. 4, s. 72-78.
    článok

    článok

  6. KRZYWONOS, Małgorzata - BOROWIAK, Daniel - KOSIOROWSKA, Małgorzata. Regionalne i tradycyjne oleje i tłuszcze w jadłospisie studenta. In Współczesne trendy w technologii żywności. Od żywności tradycyjnej do prozdrowotnej. : materialy konferecijne, Poznań, 26-27.09.2012. - Poznań : Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, 2012, s. 42.
    článok

    článok

  7. ORZECHOWSKA-PRZYBYLA, Kamila et al. Evaluation of the Effectivness of Programs to Ensure Stable Quality and Food Safety - Preliminary Study. In Current trends in commodity science : quality and safety of food : zeszyty naukowe 214. - Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, 2011. ISSN 1689-7374, 2011, nr. 214, s. 186-197.
    článok

    článok

  8. KOSIOROWSKA, Małgorzata - LESIÓW, Tomasz. Zestawy śniadaniowe jako alternatywa dla asortymentu szkolnych sklepików. In Towaroznawstwo w zapewnieniu jakości żywności i bezpieczeństwa konsumenta : materiały konferencji naukowej z okazji 50-lecia zakładu Katedry Towaroznawsta Żywności Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, Poznań, 17-18 maja 2011 r. - Poznań : Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 2011, s. 56.
    článok

    článok

  9. KOSIOROWSKA, Małgorzata - LESIÓW, Tomasz. Informacje na opakowaniach produktów spożywczych - jak je interpretować. In Zdrowie dziecka a otyłość : poradnik dla lekarzy, pielęgniarek i świadomych rodziców. - Wrocław : MedPharm Polska, 2011. ISBN 978-83-62283-63-7, s. 103-150 [2,36 AH].
    článok

    článok

  10. KOSIOROWSKA, Małgorzata - SOŁTYSIK, Mariusz - SOŁTYSIK, Violetta. Jak odczytywać etykiety. Wrocław : Ekoedukacja, [2011]. 10 s. ISBN 978-83-929416-4-4.

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.