Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 3  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0059768^"
  1. ANGELOVIČOVÁ, Mária. Riziká pri produkcii potravín. 2. vydanie nezmenené. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2016. 256 s. ISBN 978-80-552-1475-7. [Počet ex. : 2, z toho voľných 0, prezenčne 2]
  2. KOPKÁŠ, Peter - FILUS, Ivan - FIKSELOVÁ, Martina. Horizont 2020 ako nástroj pre financovanie výskumu v oblasti potravinárstva. In Bezpečnosť a kontrola potravín. medzinárodná vedecká konferencia. Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie: Smolenice, 26.- 27. marec 2015. - Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2015. ISBN 978-80-552-1314-9, s. 11-14 [CD ROM].
    článok

    článok

  3. FILUS, Ivan - FIKSELOVÁ, Martina - KOPKÁŠ, Peter. Malé a stredné podniky v programe Horizont 2020. In Bezpečnosť a kontrola potravín. medzinárodná vedecká konferencia. Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie: Smolenice, 27.-28.3. 2014. - Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2014. ISBN 978-80-552-1162-6, s. 19-23 [CD-ROM].
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.