Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 4  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0064596^"
  1. PRITULSKA, N. et al. Сonsumer Preferences on the Market of Plant-based Milk Analogues. - Registrovaný: Scopus. In Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. - Nitrianske Hrnciarovce : Association HACCP Consulting. ISSN 1337-0960, 2021, vol. 15, no. 1, pp. 131-141 online.
    článok

    článok

  2. MALCZYK, Ewa et al. Health Status of Women from a Small and a Big Town in Poland: The Subjective and Objective Assessment. - Registrovaný: Scopus. In Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. - Nitrianske Hrnciarovce : Association HACCP Consulting. ISSN 1337-0960, 2019, vol. 13, no. 1, pp. 950-955 online.
    článok

    článok

  3. WYKA, Joanna et al. Psychological, Environmental and Socio-economic Determinants of School Students Health Status. In Health for public, public for health. Heath systems in V4 countries. - Lublin : Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL, 2016. ISBN 978-83-65272-24-9, pp. 198-206.
    článok

    článok

  4. BRONKOWSKA, Monika et al. Żywność ekologiczna – sposób na „zdrową” dietę? In Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí. Medzinárodná vedecká konferencia. Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. ISBN 978-80-225-4300-2, s. 16-23 CD-ROM.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.