Výsledky vyhľadávania
- ŠATKOVÁ, Viera. Zvýšenie efektivity výroby prostredníctvom správnej alokácie pracovísk : bakalárska práca. Školiteľ: Alexandra Valachová. Bratislava, 2023. 55 s.
- VARAČKOVÁ, Sandra. Application of sustainable consumption and production : bakalárska práca. Školiteľ: Alexandra Valachová. Bratislava, 2023. 56 s.
- ZAJACOVÁ, Alexandra. Aplikácia udržateľnej spotreby a výroby : bakalárska práca. Školiteľ: Júlia Rakovská. Bratislava, 2023. 43 s.
- BLAHOVÁ, Viktória. Udržateľnosť výroby prostredníctvom implementácie zelených výrobkov v podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Alexandra Valachová. Bratislava, 2023. 59 s.
- DUBCOVÁ, Lucia. Zvýšenie konkurenčnej výhody podniku implementovaním zelených prvkov vo výrobnom procese : bakalárska práca. Školiteľ: Alexandra Valachová. Bratislava, 2023. 58 s.
- BIELA, Alexandra. Environmental Aspects in Production in the Context of Industry 5.0. In EDAMBA 2022. International Scientific Conference for Doctoral Students and Post-Doctoral Scholars. EDAMBA 2022 : International Scientific Conference for Doctoral Students and Post-Doctoral Scholars. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2023. ISBN 978-80-225-5042-0, pp. 64-73. IG-22-111-00.
- HRĆAN, Nađa. Application of Kaizen in the enterprise : bakalárska práca. Školiteľ: Alexandra Valachová. Bratislava, 2023. 59 s.
- MUŠITZOVÁ, Klaudia. Nové trendy v oblasti automatizácie výrobných procesov : bakalárska práca. Školiteľ: Alexandra Valachová. Bratislava, 2022. 47 s.
- BIELA, Alexandra. Inovačný potenciál podnikov na SR vo väzbe na potravinársky priemysel. In Ekonomika, financie a manažment podniku XVI. : zborník vedeckých statí pri príležitosti Týždňa vedy a techniky. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2022. ISBN 978-80-225-4992-9, s. 57-66. I-22-111-00.
- BIELA, Alexandra. Potenciál využitia informačných a komunikačných technológií vo výrobe. In Informačné technológie v znalostnej spoločnosti : recenzovaný zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2022. ISBN 978-80-225-5004-8, s. 37-48. I-22-111-00.